Citroën Grand C4 Picasso

1.2 130pk Business Automaat
  • trekhaak, 7 zits, 17 inch velgen, camera, parkeersensoren, dab, bluetooth, apple carplay, android auto, climate, cruise
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 36.590 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
60809
CarrosserieMPV
Bouwjaar2021
KleurAlchemy Blue (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)460 X 211 X 164
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

De Grand C4 Picasso heet sinds 2018 Grand C4 SpaceTourer. U vindt deze advertentie ook bij ons onder kenteken L-331-LB.

Een representatieve auto, dat is deze CITROEN Grand C4 Spacetourer. Maar bovendien is hij veilig en comfortabel. Deze dealeronderhouden auto heeft 36.590 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2021. De aandrijving van deze CITROEN komt voor rekening van een soepele, sterke en zuinige 130 pk driecilinder benzinemotor en een automatische 8-traps transmissie.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

De panoramische voorruit zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. In het ruime interieur treft u een derde zitrij aan. Dat is handig als u meer mensen moet meenemen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, elektrische handrem, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bediende ramen met one touch functie en stoffen bekleding.

Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Het audiosysteem is niet alleen voorzien van het navigatiesysteem maar ook uitgerust met DAB-ontvanger en bluetooth. Met dual zone automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze CITROEN is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze CITROEN Grand C4 Spacetourer is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.

Opties
2 individuele inklapbare zitplaatsen op 3e zitrij van gelijke grootte
3 ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes
3 verschuifbare individuele inklapbare zitplaatsen op 2de zitrij van gelijke grootte
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
7 drie-puntsgordels met waarschuwingssignaal niet vastmaken
7'' Touch screen
12'' Panoramadisplay
12V aansluitingen voor, 2de zitrij en in bagageruimte
17'' lichtmetalen wielen AQUILLON NOIR bi-ton
ABS met elektronische remkrachtverdeling en remassistent
achterlichten met 3D Effect
Achterruitenwisser
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)