Citroën C5 Aircross

180 EAT8-automaat Business Plus
  • trekhaak, keyless entry en start, lichtmetalen velgen, navigatie, camera, parkeersensoren v&a, DAB-tuner
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 98.072 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-279-ZH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)450 X 186 X 168
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De sterke en soepele 180 pk turbo benzinemotor levert uitstekende prestaties in combinatie met de 8 traps vol automaat.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

De trekhaak is een makkelijke en handige accessoire op deze prachtige C5 Aircross. Het geremde trekkgewicht is maar liefst 1.500 kg.

U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium pedalen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, elektrische handrem, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. De auto is ook uitgevoerd met dual zone automatische airconditioning. Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera met top rear vision maakt het supermakkelijk. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Actieve dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

Weet u genoeg? Is dit de auto die u wilt? Dan kunt u hem nu gaan ervaren. Druk op de proefritknop en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 Isofix bevestigingspunt op passagiersstoel voor
2 bekerhouders in middenconsole
2 Isofix bevestigingspunten op achterbank
3 individueel verschuifbare (15 cm), verstelbare en inklapbare zitplaatsen van gelijke grootte op 2de zitrij
5 driepuntsgordels
5 in hoogte verstelbare hoofdsteunen
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
8'' capacitief touchscreen
12V aansluitingen (voorzijde middenconsole en in bagageruimte)
19'' lichtmetalen velgen 'ART'
A- en B-stijl met ‘Shiny Black’ afwerking
ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) en remassistent (BAS)
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)