Citroën C3

1.4i 75pk Ligne Business
  • radio cd met bluetooth, 16 inch velgen, climate- en cruise control
Bouwjaar 2010
Kilometerstand 138.330 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
97-NNK-8
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2010
KleurMativoire (beige metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)394 X 173 X 152
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze CITROEN C3 is van het bouwjaar 2010. De benzinemotor met handgeschakelde vijfversnellingsbak levert uitstekende rijprestaties. In deze auto profiteert u onder andere ook van: getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 6 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de luxe van deze auto hoort ook climate control. Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn buitentemperatuurmeter, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en bagage afdekhoes.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
Afdekscherm bagageruimte
Airbags voor
Anti blokkeer systeem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Boordcomputer
Buitentemperatuurmeter
Bumpers in carrosseriekleur
Carkit
Centrale deurvergrendeling afstandbediend
Climate control
Cruise Control
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Nap