Citroën C1

1.0 VTi 72PK 5D Feel
  • airco, getinte ramen, radio met bluetooth, usb, toerenteller, elek. ramen en verstelbare buitenspiegels, led dagrijverlichting
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 33.369 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-086-PB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBlanc Lipizan
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze CITROEN C1 is maatje S, maar hij valt een stuk ruimer. Behalve in kosten. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 33.369 kilometer heeft gereden sinds 2020. Met zijn zuinige en soepele 72 pk benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Natuurlijk behoren LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in 2 delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en verstelbare buitenspiegels, buitenspiegels in carrosseriekleur en variabele stuurbekrachtiging ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Door de bluetooth met audiostreaming ontvangt het audiosysteem muziek van elk device. Het audiosysteem doet het op eigen kracht, alle software up-to-date. U vindt in deze auto ook airconditioning. U bent in deze CITROEN ook voorzien van 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en in hoogte verstelbaar stuur.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Met voorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 Isofix bevestigingspunten (beiden met 2 bevestigingsbeugels en 1 top tether aansluiting)
12 Volt aansluiting in middenconsole
15" Stalen wielen met wieldop "Comet"
ABS met EBD(elektronische remkracht verdeling)
Achterbank met 50/50 deelbare rugleuning
Afsluitbaar dashboardkastje
Airbag bestuurderszijde
Airbag passagierszijde met uitschakelingsfunctie
Airco
Bekleding 'Zebra Red'
Bluetooth carkit
Bluetooth handsfree met Streaming Audio A2DP
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)