Autobedrijf Broere is uw SPOTiCAR-dealer. SPOTiCAR is het occasionlabel van de Stellantis-groep, waartoe onder andere Citroën, Peugeot, Opel, DS Automobiles en Fiat behoren. Het aanbod van SPOTiCAR beperkt zicht echter niet tot die merken: als SPOTiCAR-dealer bieden wij altijd een ruime selectie occasions van alle merken aan. Inclusief tot wel 24 maanden garantie. Wij laten niets aan het toeval over: uw garantie voor zorgeloos rijplezier!

Zoek in onze occasionvoorraad

Autobedrijf Broere heeft een ruime selectie occasions van alle merken op voorraad. Als dealer van SPOTiCAR kiest u bij ons voor zekerheid. Zoek hier in onze actuele voorraad.

De 9 SPOTiCAR beloften

Tot 24 maanden garantie*
Uitgevoerde onderhoudsbeurt en kwaliteitscontrole op 100 punten
Kilometerstand gecontroleerd
Niet tevreden, geld terug**
12 maanden 24/7 pechhulp in Europa*
Minimaal 1 jaar APK, geen onderhoudskosten gedurende 15.000 km of 1 jaar***
Inruilvoorstel alle merken
Vrijblijvende proefrit voor aankoop
Mogelijkheden voor financiering, garantieverlening en een onderhoudscontract

* Vraag naar de voorwaarden. ** binnen 5 dagen na aflevering. *** afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt.

Autobedrijf Broere biedt méér

De negenvoudige zekerheid van SPOTiCAR is bij Autobedrijf Broere altijd inclusief:

 • Transparante verkoopprijzen, zonder bijkomende afleverkosten. Onze prijzen zijn all-in, dus niet extra betalen voor afleverpakketten.
 • In geval van SPOTiCAR Premium: verkoopprijs is inclusief 24 maanden garantie.
 • In geval van SPOTiCAR Advanced of Essential: verkoopprijs altijd inclusief 12 maanden garantie. Het is mogelijk om dit uit te breiden met 12 maanden tot in totaal 24 maanden.
 • Minimaal 1/4 tank brandstof of  laadniveau accu
 • Volledige reconditionerings-behandeling. Aflevering altijd in showroomstaat.
Occasionshowroom
SPOTiCAR Premium

SPOTiCAR Premium

Auto's met SPOTiCAR Premium garantie worden geleverd met 24 maanden garantie. Deze occasions zijn maximaal 2 jaar oud en hebben niet meer dan 50.000 kilometer gereden.

SPOTiCAR Advanced

SPOTiCAR Advanced

Auto's met SPOTiCAR Advanced garantie worden geleverd met 12 maanden garantie. Deze occasions zijn maximaal 7 jaar oud en hebben niet meer dan 150.000 kilometer gereden.

SPOTiCAR Essential

SPOTiCAR Essential

Auto's met SPOTiCAR Essential garantie worden geleverd met 12 maanden garantie. Deze occasions zijn maximaal 10 jaar oud en hebben niet meer dan 150.000 kilometer gereden.

SPOTiCAR occasions in de SPOTlight

SPOTiCAR voordelen toegelicht

 • TOT 24 MAANDEN GARANTIE

Al onze voertuigen worden gecontroleerd en voorbereid door onze monteurs met garantie tot wel 24 maanden. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto.

 • UITGEVOERDE ONDERHOUDSBEURT EN KWALITEITSCONTROLE OP 100 PUNTEN

De voertuigen die SPOTiCAR aanbiedt met het label zijn streng beoordeeld op 100 controlepunten. Om te kwalificeren als SPOTiCAR auto, worden onder andere de volgende zaken beoordeeld: dynamische elementen, motor, versnellingsbak, uitlaat, carrosserie, aandrijflijn, interieur en de elektrische systemen. Om te garanderen dat een SPOTiCAR auto net zo goed rijdt als een gloednieuwe auto krijgt de auto naast de kwaliteitscontrole ook een onderhoudsbeurt volgens fabrieksopgave.

 • KILOMETERSTAND GECONTROLEERD

Als consument wilt u weten of de tellerstand klopt van het voertuig dat u wilt kopen. De RDW verzamelt tellerstanden van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Hierdoor ontstaat er bij zo'n voertuig een reeks tellerstanden, normaal gesproken is dit een oplopende reeks. Als de tellerstand wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op en is er sprake van tellerfraude. Door het registreren van tellerstanden op wettelijk voorgeschreven momenten, bestrijdt het RDW in samenwerking met NAP deze tellerfraude. Van iedere SPOTiCAR auto wordt bij binnenkomst de kilometerhistorie gecontroleerd bij de stichting Nationale autopas (NAP), alleen wanneer de kilometer historie logisch is kan de auto als SPOTiCAR occasion worden aangeboden.  

 • NIET TEVREDEN, GELD TERUG

In het uitzonderlijke geval dat uw aangeschafte auto niet volledig aan uw wensen voldoet kunt u deze binnen 5 dagen terugbrengen. U krijgt dan de aankoopprijs terug (met uitzondering van de registratie-, administratie-, poets- en brandstofkosten).

 • 12 MAANDEN 24/7 PECHHULP IN EUROPA

Al onze voertuigen profiteren van sleep- en pechhulp, 7 dagen per week en 24 uur per dag. In het geval van een incident dat onder de garantie valt, dekt SPOTiCAR Assistance de pechkosten op het punt van falen of sleepkosten naar het dichtstbijzijnde verkooppunt. Bekijk hier alle informatie over SPOTiCAR Assistance.

 • MINIMAAL 1 JAAR APK, GEEN ONDERHOUDSKOSTEN GEDURENDE 15.000 KILOMETER OF 1 JAAR

Rijden in een ocassion is nog nooit zo zorgeloos geweest want bij aankoop van een SPOTiCAR occasion betaalt u het eerste jaar of de eerste 15.000 km (welke eerst komt) niets aan onderhoud. Dat maakt het kiezen voor een SPOTiCAR occasion niet alleen een voordelige keuze maar ook een veilige. Alle SPOTiCAR occasions die verplicht een APK nodig hebben, zijn voorzien van een Algemeen Periodieke Keuring, die minimaal 1 jaar geldig is.

 • INRUILVOORSTEL ALLE MERKEN

Of u nu een Peugeot 308 of een Volkswagen Passat wilt inruilen. Bij ons zijn alle merken en modellen welkom. Heeft u uw oog laten vallen op één van de occasions in onze voorraad? Wij doen u graag een inruilvoorstel voor uw huidige auto.

 • VRIJBLIJVENDE PROEFRIT VOOR AANKOOP

Echte kwaliteit ervaart u natuurlijk pas tijdens het rijden. Daarom staan alle SPOTiCAR occasions gereed voor een proefrit. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

 • MOGELIJKHEDEN VOOR FINANCIERING, GARANTIEVERLENING EN EEN ONDERHOUDSCONTRACT

Wij staan voor u klaar om de aankoop van uw occasion zo makkelijk mogelijk te maken. Uw SPOTiCAR occasion financieren is niet alleen makkelijk, het is ook nog eens op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op uw wensen en budget. Wij staan voor u klaar om u een interessant financieringsaanbod te doen. Bij aankoop van een SPOTiCAR occasion krijgt u altijd 12- tot 24 maanden garantie. U kunt ervoor kiezen deze garantie te verlengen en nog langer onbezorgd te kunnen rijden met de zekerheid van SPOTiCAR garantie. Met een onderhoudscontract komt u niet meer voor onverwacht hoge onderhoudskosten te staan. Vraag ons naar prijzen en voorwaarden