Citroën C3 Aircross SUV

Citroën C3 Aircross SUV

Rijklaar vanaf
€31.150
Private lease p.m. vanaf
€485

De ideale SUV voor zowel in als buiten de stad

De Citroën C3 Aircross geeft op onderscheidende wijze toekomst aan de SUV’s. Een uniek design is bij de C3 Aircross gecombineerd met een stoere uitstraling. Het eigen karakter weerspiegelt niet alleen het DNA van Citroën, maar is ook verbonden met de pluspunten van een SUV. Het krachtige ontwerp van de C3 Aircross maakt het verschil: van de hoge motorkap tot de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur.

Citroën C3 Aircross SUV

Op en top comfortabel

In een Citroën voelt elke bestuurder zich direct thuis, dankzij de comfortoplossingen van het Citroën Advanced Comfort®-programma. De Citroën C3 Aircross is een comfortabele SUV voor een actieve lifestyle: zijn flexibele, ruime en lichte interieur zijn in dit segment nog steeds maatgevend. En de Advanced Comfort Seats, die voor het eerst werden toegepast op de Citroën C5 Aircross SUV, bieden een ongekend comfort.

Citroën C3 Aircross SUV

Private Lease

De C3 Aircross SUV is toonaangevend op het gebied van flexibiliteit. De rugleuning van de achterbank kan in twee delen worden neergeklapt. Ook kan de zitting in afzonderlijke delen over een lengte van 15 centimeter worden verschoven. Zorgeloos in de flexibele Citroën C3 Aircross rijden zonder een grote investering? Kies dan voor Citroën Private Lease met een vast en gunstig maandbedrag.

Citroën C3 Aircross SUV

Eindeloos combineren

U kunt de Citroën C3 Aircross tot in de kleinste details eigen maken. Van kleuraccenten tot sierlijsten en dakrelingen, de mogelijkheden zijn fenomenaal. Er zijn maar liefst 70 combinaties mogelijk om de C3 Aircross naar uw smaak samen te stellen. Dat gaat dus veel verder dan een grote collectie carrosseriekleuren. Onze gastvrije Citroën specialisten in Krimpen aan den IJssel kunnen u er alles over uitleggen. Wat wordt uw favoriete combinatie?

Citroën Private Lease

Citroën acties

Service bill

Inruilwaarde

C3 Aircross SUV in beeld 📷

C3 Aircross SUV in beeld 🎥

De Citroën C3 Aircross SUV is uitgerust met een compleet pakket technologieën waarmee u nog zorgelozer en veiliger kunt rijden.

Citroën C3 Aircross SUV brochure

Service bill

Citroën C3 Aircross SUV prijslijst

Taxi location pin

Citroën C3 Aircross SUV accessoires

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met de Citroën C3 Aircross SUV of andere modellen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Km