Het laden van elektrische voertuigen kan met verschillende soorten laadkabels en op verschillende locaties gebeuren. Op deze pagina informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden.

Stopcontact

Normaal stopcontact

Via een normaal stopcontact kunt u uw auto gemakkelijk opladen met de standaard laadkabel.

Easy Wallbox

Easy Wallbox

Wilt u uw auto sneller opladen, kies dan voor een Easy Wallbox. De Easy Wallbox is een Plug & Play laadoplossing en kan direct bij ons worden besteld. De Easy Wallbox heeft een standaard vermogen van 2,3 kW en kan door een installateur verhoogd worden tot 7,4 kW. Het laadvermogen wordt door de Easy Wallbox op een veilige manier geregeld, zodat het maximale vermogen geleverd wordt dat beschikbaar is in uw woning.

De easy Wallbox is bij ons leverbaar op €599,- incl. BTW

Connected Wallbox

Connected Wallbox

Wilt u uw auto thuis zo snel mogelijk laden? Kies dan voor de Connected Wallbox. De Connected Wallbox heeft een laadvermogen van 11kW. Hierdoor kan uw auto doorgaans tot 80% opladen in minder dan 3 uur. U kunt uw Connected Wallbox op afstand bedienen met een app. De Connected Wallbox biedt eveneens Dynamic Load Balancing. Dit zorgt ervoor dat de voeding van uw Connected Wallbox naar beneden wordt bijgesteld wanneer het stroomverbruik in uw woning een bepaald niveau bereikt.

Onze partner ENGIE kan de installatie van de Connected Wallbox volledig verzorgen. De Connected Wallbox kost in de basis €1869,- incl. BTW voor de laadpaal + basis installatie. Tegen een meerprijs kunt u eveneens graaf- en straatwerkzaamheden tegen een meerprijs.

U kunt ook laden bij openbare laadpunten van 11 of 22 kW (met uw eigen kabel). Ook zijn er bij steeds meer tankstations supersnellaadstation te vinden. Supersnelladers met een vermogen vanaf 50 kW beschikken over een vaste kabel aan het laadstation.

Voor het zo efficiënt mogelijk opladen van uw voertuig zijn er verschillende typen kabels.  Deze kabels zijn afhankelijk van het model standaard, optioneel of als accessoire leverbaar.

Normaal stopcontact

Standaard mode 2 - kabel

Deze kabel kan een vermogen van maximaal 1,8 kW doorgeven. Hij wordt gebruikt voor het opladen via een normaal stopcontact.

Laadkabel 7,4 kW

Mode 3 monofasekabel

Deze kabel kan een vermogen van maximaal 7,4 kW doorgeven. Hij wordt gebruikt voor het opladen via een wallbox of openbaar laadpunt. Veelal gebruikt bij plug-in hybride voertuigen.

Laadkabel 22 kW

Mode 3 driefasenkabel

Deze kabel kan een vermogen van maximaal 22 kW doorgeven. Hij is geschikt voor monofase-laadpunten (Wallbox van 7,4 kW) en voor driefasen-laadpunten (Wallbox van 11 of 22 kW). Bij driefasen-laadpunten is de laadtijd met deze kabel korter.

Carver adapterkabel

Carver verloopkabel

De modellen van Carver worden standaard opgeladen via het normale stopcontact. Middels een verloopstekker is het mogelijk om te laden via openbare laders. Het opladen gaat hierdoor echter niet sneller.

Snellaadstation

Supersnellaad-kabel

Supersnelladers met een vermogen vanaf 50 kW beschikken over een eigen kabel, welke vast zit aan het laadstation.

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van het laden van elektrische en hybride voertuigen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.