Private Lease

Privé een Citroën leasen

 

Wenst u een nieuwe Citroën zonder een grote investering? Private lease maakt dit met een vast en gunstig maandbedrag mogelijk. Dit maandbedrag is inclusief reparatie en onderhoud, een allriskverzekering, wegenbelasting en pechhulp. Alleen uw brandstofkosten komen hier nog bij. Autobedrijf Broere regelt het voor u met een helder contract en een looptijd naar wens, tegen een verwacht aantal kilometers per jaar.

 

Wat betekent private lease

Private lease is een bijzondere vorm van huren, speciaal voor particulieren. Doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies. Geen gedoe dus met verkopen of inruilen in de toekomst. Zonder onverwachte kosten rijdt u zorgeloos in de auto waar u blij van wordt. Want ook bij het personaliseren van de uitvoering verplichten wij u tot niks.

 

Vanafprijzen Citroën personenauto’s per maand

 

*Citroën Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar, incl. btw. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. ** Vermelde vanafprijs C5 Aircross SUV is op basis van 24 maanden en 10.000 km per jaar.

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen

Neem contact op

Contactinformatie