Private Lease

Privé een Citroën leasen bij Autobedrijf Broere

 

Wenst u een nieuwe Citroën zonder een grote investering? Private lease maakt dit met een vast en gunstig maandbedrag mogelijk. Dit maandbedrag is inclusief reparatie en onderhoud, een allriskverzekering, wegenbelasting en pechhulp. Alleen uw brandstofkosten komen hier nog bij. Autobedrijf Broere regelt het voor u met een helder contract en een looptijd naar wens, tegen een verwacht aantal kilometers per jaar.

Wat betekent private lease

Private lease is een bijzondere vorm van huren, speciaal voor particulieren. Doordat de auto eigendom blijft van Citroën, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies. Geen gedoe dus met verkopen of inruilen in de toekomst. Zonder onverwachte kosten rijdt u zorgeloos in de auto waar u blij van wordt. Want ook bij het personaliseren van de uitvoering verplichten wij u tot niets.

 

CITROËN C3

Private Lease vanaf €339,- per maand*

 

C3 Aircross

 

CITROËN C3 AIRCROSS SUV

Private Lease vanaf €445,- per maand*

 

 

C4

CITROËN C4

Private Lease vanaf €499,- per maand*

 

 

ë-C4

CITROËN Ë-C4 FEEL

Private Lease tijdelijk vanaf €519 per maand*

 

Citroën C5 Aircross

 

CITROËN C5 AIRCROSS SUV HYBRID

Private Lease vanaf €615,- per maand*

 

Citroën C5 X

 

CITROËN C5 X HYBRID

Private Lease vanaf €705,- per maand*

 

ë-Berlingo

 

CITROËN Ë-BERLINGO

Private Lease vanaf €625,- per maand*

 

 

* Citroën Private Lease is een product van PSA Finance en wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. Vermelde Private Lease-vanafprijs is incl. btw en gebaseerd op een leasetermijn van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Bij de Citroën C3, C4 en ë-C4 wordt er uitgegaan van 12 of meer aantoonbare schadevrije jaren. Eigen risico op basis van € 450 per niet-verhaalbare schade. Wijzigingen voorbehouden. Kijk op citroen.nl/privatelease voor alle voorwaarden. Getoonde uitvoeringen kunnen anders geprijsd zijn dan de vermelde prijs.

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen

Neem contact op

Contactinformatie