Citroën ë-Jumpy Combi | ë-SpaceTourer

Grenzeloos genieten met de ë-SpaceTourer

 

Drie uitvoeringen en drie lengtes maken dat de Citroën ë-Jumpy Combi en ë-SpaceTourer zich in maar liefst negen variaties presenteert. En dan heeft u alle mogelijke indelingen en accessoires nog niet gezien. De Jumpy ë-Combi, ë-SpaceTourer Business en ë-SpaceTourer Business Lounge kenmerken zich alle drie met vele pluspunten. De grote overeenkomst is grenzeloos rijplezier. De juiste keuze hangt puur af van uw mobiliteitsbehoeften. In onze showroom in Krimpen a/d IJssel leggen we uit wat er allemaal mogelijk is. Hier alvast een voorproefje.

 

Gemak dient de mens

Handsfree te bedienen schuifdeuren, een glazen panoramadak en een achterruit die open kan. Bovenal ongekend veel ruimte. De ë-SpaceTourer is er voor iedereen die ontspannen wil rijden en op z’n wenken bediend wil worden. De hoogte van de ë-SpaceTourer zorgt ervoor dat vrijwel alle parkeergarages toegankelijk zijn. En een nieuw platform in combinatie met een efficiënte 100% elektrische aandrijving heeft ervoor gezorgd dat de Citroën SpaceTourer maximaal scoort bij de Euro NCAP-tests. Ook mooi meegenomen!

acties
taxatie
accessoires
proefrit

Voor welke ë-Jumpy Combi of ë-SpaceTourer gaat u?

Citroën ë-Jumpy Combi

2, 3, 5, 6, 8 of 9 personen • De perfecte auto om er met het gezin of vrienden op uit te gaan. Het interieur is dankzij de verschuifbare en uitneembare stoelen flexibel in te delen.

Citroën ë-SpaceTourer Business

8 of 9 personen • Deze chique uitvoering is geschikt voor professioneel vervoer van personen. De opstelling van de zitplaatsen en de uitrusting zijn naar eigen wens te configureren.

Citroën ë-SpaceTourer Business Lounge

6 of 7 personen • Deze auto is bij uitstek geschikt voor professionele doeleinden, zoals VIP-vervoer. U tovert het elegante interieur in een handomdraai om in een mobiele werkruimte.

 

Perfecte proporties: welke van de 3?

Zowel de Citroën ë-SpaceTourer als de twee Business uitvoeringen zijn leverbaar in drie lengtes. De gebruikelijke lengtes M en XL én de unieke uitvoering XS met verrassend veel binnenruimte. Deze XS is ook in de stad ideaal in gebruik. De multifunctionele ë-SpaceTourer past zich aan al uw behoeften aan. Welke uitvoering en lengte u ook wenst, de ë-SpaceTourer is een uitnodigend Citroën-model. Laat u verrassen bij Autobedrijf Broere.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

ë-Jumpy Combi & ë-SpaceTourer brochure

bekijk hier

ë-Jumpy Combi PDF

Prijzen en specificaties

Jumpy en ë-Jumpy

modelinformatie