Citroën ë-Berlingo

Icoon in Ludospace-segment

 

Trendsetter Citroën presenteert de nieuwe ë-Berlingo die alle sterke punten van zijn voorgangers heeft, maar nóg moderner is. Deze ë-Berlingo is een innovatieve en gedurfde Ludospace die als vanouds toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak.

 

Veelbelovende mogelijkheden

De Citroën ë-Berlingo is ruim, comfortabel en natuurlijk ook aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Hij biedt talloze voordelen: van een recordvolume aan binnenruimte tot ongekende flexibiliteit dankzij de drie individuele wegklapbare achterstoelen en talloze opbergmogelijkheden. Hier is de multifunctionele Modutop® van de nieuwe generatie een goed voorbeeld van. Verder biedt de Citroën ë-Berlingo geraffineerde combinaties van kleuren en materialen in verschillende ambiances. Wij zijn nieuwsgierig naar uw stijl!

ACTIES
PROEFRIT MAKEN
TAXATIE
Ë-BERLINGO

 

100% ëlektrische ë-Berlingo

De nieuwe Citroën ë-Berlingo biedt alle voordelen van de versie met verbrandingsmotor. Hij is compact, modulair, ergonomisch en ruim. Verder biedt hij veel bergruimte en is hij gemakkelijk te manoeuvreren. En ondanks de compacte buitenafmetingen is er een comfortabele zitplaats voor maximaal zeven inzittenden. De elektromotor van de ë-Berlingo heeft een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. Afhankelijk van de rijstijl is de lithium-ionbatterij van 50 kWh goed voor een actieradius van maximaal 280 kilometer (voorlopig cijfer). De ë-Berlingo maakt gebruik van toonaangevende elektrische technologie.

 

Vrolijk en vernieuwend

De nieuwe Citroën ë-Berlingo is met zijn robuuste en hoogwaardige uiterlijk een verschijning op de weg. Hij is modern en speels vormgegeven en aan de voorzijde direct herkenbaar aan de hogere en kortere motorkap, een karakteristiek en breed front met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en een verder naar voren geplaatste voorruit. Kortom: deze nieuwe ë-Berlingo maakt ons in vele opzichten happy.

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Berlingo brochure

bekijk hier

Neem contact op

Contactinformatie