Citroën Berlingo

Icoon in Ludospace-segment

 

Trendsetter Citroën presenteert de nieuwe Berlingo die alle sterke punten van zijn voorgangers heeft, maar nóg moderner is. Deze Berlingo is een innovatieve en gedurfde Ludospace die als vanouds toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak.

 

Veelbelovende mogelijkheden

De nieuwe Citroën Berlingo is ruim, comfortabel en natuurlijk ook aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Hij biedt talloze voordelen: van een recordvolume aan binnenruimte tot ongekende flexibiliteit dankzij de drie individuele wegklapbare achterstoelen en talloze opbergmogelijkheden. Hier is de multifunctionele Modutop® van de nieuwe generatie een goed voorbeeld van. Verder biedt de Citroën Berlingo geraffineerde combinaties van kleuren en materialen in verschillende ambiances. Wij zijn nieuwsgierig naar uw stijl!

 

ACTIES
PROEFRIT MAKEN
TAXATIE

 

Vrolijk en vernieuwend

De nieuwe Citroën Berlingo is met zijn robuuste en hoogwaardige uiterlijk een verschijning op de weg. Hij is modern en speels vormgegeven en aan de voorzijde direct herkenbaar aan de hogere en kortere motorkap, een karakteristiek en breed front met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en een verder naar voren geplaatste voorruit. Kortom: deze nieuwe Berlingo Multispace maakt ons in vele opzichten happy.

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën Berlingo nieuw op voorraad


Geen voertuigen gevonden

Bekijk alle voorraadmodellen

Berlingo brochure

bekijk hier

Neem contact op

Contactinformatie

Citroën Personenwagens

bekijk de modellen