Inspectie remmen

Hét multimerk onderhoudslabel

Door de aansluiting bij het Eurorepar Car Service-netwerk hebben wij alle kennis en kunde in huis om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren aan alle automerken. Eurorepar Car Service is het multimerk garagelabel van Stellantis, de groep waartoe onder andere de merken Citroën, Peugeot, Opel, Citroën, DS Automobiles en Fiat behoren. Met Eurorepar Car Service maken wij onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s met een aantal jaren ‘ervaring’ zeer aantrekkelijk. In onze werkplaats werken wij met diagnosecomputer waarmee wij alle merken en modellen uitlezen. Bovendien heeft ons team tientallen jaren ervaring. Onze monteurs kennen dan ook alle ins en outs van zowel de nieuwste als oudere modellen.

Auto's op bruggen

Gunstige prijs/ kwaliteits-verhouding

Met de aansluiting bij Eurorepar Car Service kunnen wij beste prijs/kwaliteits-verhouding bieden voor alle reguliere services zoals APK, reparatie en onderhoud. Hierbij worden uiteraard de richtlijnen van de fabrikant gevolgd. Voor Eurorepar onderdelen geldt er maar liefst twee jaar garantie op de onderdelen; deze onderdelen voldoen aan de normen en kwaliteitseisen van de fabrikant.

Toyota bij werkplaats

Nog meer voordeel met Eurorepar Service Pas

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u écht voordeel in handen! De Service Pas biedt u het hele jaar door tal van voordelen. Zoals 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! U ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud.

Autobedrijf Broere Krimpen aan den IJssel - Eurorepar Car Service

Blijf mobiel tijdens onze werkzaamheden

Van een toegewijd familiebedrijf mag u vanzelfsprekend verwachten dat vervangend vervoer geregeld is. Tijdens het onderhoud en reparatie aan uw auto kunt u de beschikking krijgen over één van onze vervangende auto's of fietsen. Geeft u bij het maken van de afspraak even aan dat u vervangend vervoer wenst. Dan zorgen wij ervoor dat de auto of fiets voor u gereed staat. En natuurlijk kunnen wij u ook even thuisbrengen.