Ervaringen van gebruikers: Van Eijk

“Andere merken zijn voltooid verleden tijd”

 

Acht jaar geleden stapte Van Eijk Installatietechniek voor zijn bedrijfsauto’s over naar het merk Citroën en ging men in zee met Autobedrijf Broere. Het was een keuze gebaseerd op zowel affectieve als zakelijke gronden, erkent Dirk van Eijk, eigenaar van de in Bergambacht gevestigde onderneming. “Privé hadden we kort daarvoor een Citroën personenauto aangeschaft bij Broere. We werden uitstekend geholpen. Een prima ervaring dus.

Niet veel later wilden we één van de bedrijfswagens laten vervangen. De Citroën Jumpy bleek een uitstekende optie vanwege haar ruimte, haar sterke motor, haar prima toegankelijkheid en haar comfort en rijeigenschappen. Kortom: we waren er snel uit. Nee, geen moment spijt van gehad! Sterker nog: we rijden inmiddels met vier Jumpy’s naar onze klanten. Mijn monteurs en ik zijn er zeer tevreden over.”

De Jumpy’s worden door Van Eijk ingezet voor alle installatiewerk en beschikken over een uitgekiende en efficiënte bedrijfswageninrichting. “Ook als chauffeur ontbreekt het je aan niets”, spreekt Dirk van Eijk namens zijn team. “Hoewel je toch in een behoorlijk grote bus rijdt, voelt het alsof je in een personenauto zit. En wat de stoelen betreft: die bieden een weldadige luxe. Je mag er daarom op rekenen dat onze volgende bedrijfswagen wéér een Citroën zal zijn. In het verleden reden we andere merken, maar dat is voltooid verleden tijd, ha ha!”

Ervaringen gebruikers

terug naar overzicht

Jumpy en ë-Jumpy

modelinformatie

Citroën Bedrijfswagens

bekijk de modellen

APKO Electric

lees de ervaringen