Ervaringen van gebruikers: Loon- en verhuurbedrijf G. van der Hoek

“De prijs-kwaliteitverhouding klopt precies”

 

Bij Loonbedrijf G. van der Hoek uit Lekkerkerk zijn ze fan van Citroën én garagebedrijf Broere. Het bewijs daarvoor vinden we in het wagenpark van de familieonderneming waarin we liefst tien Berlingo VAN’s en één Jumpy XL aantreffen.

“We zijn zeer tevreden over onze Citroëns in het algemeen en Broere in het bijzonder”, vertelt Dirry van der Hoek, die samen met haar zus Anita de regie voert over het door hun vader gestichte bedrijf. “De Berlingo Van is niet alleen kostentechnisch heel interessant, ze biedt ook verrassend veel ruimte voor het werkmateriaal, waaronder: trilplaten, hamers, stootijzers, harken et cetera.” “Mooi is daarnaast dat de Berlingo Van zeer bedrijfszeker is”, vult Anita van der Hoek aan. “De prijs-kwaliteitverhouding klopt precies en dat is bij andere merken soms minder in evenwicht. Voor de Jumpy XL geldt hetzelfde. Die biedt enorm veel ruimte en rijdt geweldig!”

Het team van Loonbedrijf G. van der Hoek is actief in de grond- weg en waterbouw en in de agrarische sector. Ook particuliere klanten kunnen er terecht. “We werken veel in de Krimpenerwaard maar ook in de regio Rotterdam/Den Haag”, zegt Dirry van der Hoek. “Betrouwbare auto’s die wat kunnen verstouwen aan kilometers en lading zijn daarbij van groot belang. Citroën beantwoordt aan die behoefte en garagebedrijf Broere zorgt voor de finishing touch: lekker dichtbij, servicebewust en altijd meedenkend. We zijn er al jaren erg enthousiast over.”

Ervaringen gebruikers

terug naar overzicht

Berlingo Van en ë-Berlingo Van

modelinformatie

Jumpy en ë-Jumpy

modelinformatie

De Groot Wonen en Slapen

lees de ervaringen