Ervaringen van gebruikers

 

Autobedrijf Broere is trots op haar brede bedrijfswagengamma. “Elk type ondernemer en iedere zzp-er met mobiliteitsbehoefte kunnen we met maatwerk bedienen met onze modellen Berlingo Van, Jumpy en Jumper”, weet Peter Feleus, verkoopleider van Autobedijf Broere. “En minstens net zo mooi: we kénnen onze klanten en staan altijd voor ze klaar. Dat is de kracht van een regionale dealer die langs korte lijnen werkt en in persoonlijke oplossingen denkt.”

De bedrijfswagens van Citroën zijn razend populair. De fraai gelijnde, compacte, comfortabele, zuinige en praktische Berlingo Van geldt in het bestelwagensegment als een regelrechte verkooptopper. In Frankrijk is de Berlingo zelfs uitgegroeid tot een begrip van mytische omvang”, glimlacht verkoopadviseur Gerard Molenaar. “De Nederlandse markt heeft ‘m ook omarmd, zo blijkt uit de cijfers én de lovende gebruikersreacties. In onze regio rijden er ook heel wat van rond.”

Een flinke maat groter is er de Jumpy, een uiterst praktische en degelijke alleskunner met het rijcomfort van een personenauto én voorzien van het label ‘Bedrijfsauto van het Jaar’! Een segment groter treffen we de imposante Jumper, verkrijgbaar in vier verschillende lengte- en drie hoogte uitvoeringen en net als zijn ‘broertjes’ voorzien van adembenemend veel laadruimte en een zeer representatieve uitstraling. “Alle bedrijfswagenmodellen van Citroën zijn in vrijwel alle denkbare uitrustingsvarianten bestelbaar en vanaf heden ook in een volledig elektrische variant leverbaar”, zegt Piet Broere, eigenaar van Autobedrijf Broere. “Onze bedrijfswagenspecialist Gerard Molenaar maakt graag een afspraak om alle wensen en behoeften in alle rust te inventariseren en met een passend aanbod te komen.”

Interessant aan de bedrijfswagens van Citroën is ook dat ze uitstekend scoren inzake ‘total cost of ownership’, oftewel het totale kostenplaatje. “Ze zijn gunstig in aanschaf en hebben lage onderhoudskosten”, zegt Gerard Molenaar. “Dat en de persoonlijke aanpak van een betrokken dealer-dicht-bij-huis is voor veel van onze klanten een belangrijke reden om met Autobedrijf Broere in zee te gaan. Wij zijn blij met dat vertrouwen en trots dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt.”

Van Eijk Installatietechniek

lees de ervaringen

APKO Electric

lees de ervaringen

Van Holst Schilderwerken

lees de ervaringen

Loonbedrijf G. van der Hoek

lees de ervaringen

De Groot Wonen en Slapen

lees de ervaringen