Citroën C4 | ë-C4

Compleet nieuwe generatie vertegenwoordigt kenmerkende Citroën-identiteit

 

Citroën zet haar elektrische offensief voort met de Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric en de Nieuwe Citroën C4: een nieuwe stap in het Citroën-design, een ongeëvenaard rijcomfort en de keuze uit een 100% elektrische aandrijving of benzine- of dieselmotoren. De Nieuwe Citroën ë-C4 – 100% ëlectric en de Nieuwe Citroën C4 zijn de waardige vertegenwoordigers van een lijn compacte Citroën-berlines die al 92 jaar geschiedenis schrijven. Sinds 1928 hebben 10 generaties Citroën-berlines elkaar opgevolgd, met een verkoop van in totaal 12,5 miljoen exemplaren.

 

100% elektrisch, benzine en diesel

De Citroën C4 is leverbaar met zuinige diesel- en benzinemotoren of als 100% ëlektrische Citroën ë-C4, met een rijbereik tot wel 350 kilometer en geen CO2 uitstoot. Zo kunt u kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij uw behoeften past.

 

Innovatief postuur en assertieve stijl

Het ontwerp van de nieuwe C4 en ë-C4 is typisch Citroën. Het onderscheidt zich met zijn elegante en dynamische elementen van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit. Dit in combinatie met een comfortabele, hoge zitpositie en ongekende praktische mogelijkheden voor het gezin en/of een actieve levensstijl.

PROEFRIT MAKEN
ËLECTRIC PREMIE
TAXATIE
PRIVATELEASE

 

Een nieuwe uiting van het Citroën Advanced Comfort®-programma

Als de belichaming van het Citroën Advanced Comfort®-programma tillen de nieuwe Citroën C4 en ë-C4 het comfortniveau naar een ongekend niveau: optimaal rijcomfort dankzij Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort-stoelen en een interieur met wooncomfort dankzij de riante binnenruimte en praktische functies. Verder zorgt het lichte interieur voor een rustgevende sfeer, terwijl de Citroën ë-C4 een nieuwe rijervaring biedt waarbij stilte en souplesse centraal staan.

 

De nieuwe Citroën C4 en ë-C4 zijn vanaf nu te bewonderen in onze showroom en beschikbaar voor een proefrit!

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën (ë-)C4 op voorraadBekijk alle voorraadmodellen