Citroën C4 & ë-C4

Compleet nieuwe generatie vertegenwoordigt kenmerkende Citroën-identiteit

 

Na de focus op het SUV-segment met de succesvolle lancering van de Citroën C3 Aircross SUV en C5 Airscross SUV (respectievelijk 300.000 en 200.000 verkochte voertuigen sinds de lancering in 2017), richt Citroën zich nu op de terugkeer in het C-segment. Dit segment speelt een belangrijke rol op de Europese markt met een marktaandeel van 28% in 2019. De nieuwe en karaktervolle Citroën C4 en 100% elektrische ë-C4 voldoen aan alle verwachtingen van het segment. Welke aandrijfvorm ook wordt gekozen, de nieuwe C-segmenter biedt alle kwaliteiten om voor opschudding te zorgen in het segment dat zichzelf opnieuw heeft moeten uitvinden.

 

100% elektrisch, benzine en diesel

Behalve als 100% elektrische Citroën ë-C4 wordt dit compleet nieuwe model ook leverbaar als Citroën C4 met benzine of dieselaandrijving. Zo kunnen klanten kiezen voor de aandrijfsoort die het beste bij hun behoeften past.

 

Innovatief postuur en assertieve stijl

De Citroën ë-C4 is een nieuw ontwerpconcept in dit segment, met een unieke en stoere identiteit. Het model combineert de elegante en dynamische designelementen van een hatchback met bepaalde kenmerken van een SUV. De aerodynamische en vloeiende lijnen die kenmerkend zijn voor Citroën, worden gecombineerd met een nieuwe stijluitdrukking. Het warme en hightech interieur staat garant voor optimaal comfort en moderniteit.

PROEFRIT MAKEN
ËLECTRIC PREMIE
TAXATIE
PRIVATELEASE

 

Een nieuwe uiting van het Citroën Advanced Comfort®-programma

Als de belichaming van het Citroën Advanced Comfort®-programma tillen de nieuwe Citroën C4 en ë-C4 het comfortniveau naar een ongekend niveau: optimaal rijcomfort dankzij Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort-stoelen en een interieur met wooncomfort dankzij de riante binnenruimte en praktische functies. Een nieuwe innovatie voor de voorste passagier wordt gepresenteerd tijdens de wereldpremière. Verder zorgt het lichte interieur voor een rustgevende sfeer, terwijl de Citroën ë-C4 een nieuwe rijervaring biedt waarbij stilte en souplesse centraal staan.

 

De nieuwe Citroën C4 en ë-C4 zijn vanaf nu te bewonderen in onze showroom en beschikbaar voor een proefrit!

 

Meer informatie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in om meer informatie aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Citroën (ë-)C4 nieuw op voorraadBekijk alle voorraadmodellen