Citroën PRO: de meest comfortabele partner voor professionals

 

Een Citroën bedrijfswagen is de meest comfortabele partner voor professionals. Citroën denkt mee met ondernemers, in goede en in uitdagende tijden. Daarom bieden wij extra veel zekerheid en denken net als u in oplossingen en de wil om juist nu te investeren. 

Kiest u nu voor een 100% elektrische bedrijfswagen, dan kunt u tot maar liefst €5.000 milieusubsidie aanvragen. Kom daarom snel langs en ervaar de elektrische bedrijfswagens van Citroen. Voor ondernemers die vooruit willen.

Citroën Berlingo VAN

  • Tot 1000kg laadvermogen en tot 4,40 m3 laadvolume, leverbaar met 3 zitplaatsen, 20 Veiligheids- en rijhulpsystemen, gecombineerd brandstofverbruik vanaf 4,2 L/100 km

Citroën ë-Berlingo VAN

  • De Nieuwe ë-Berlingo VAN is voor kleine zelfstandigen, winkeliers en koeriers dé oplossing om te voldoen aan de nieuwste eisen.
  • Actieradius tot 275 km, 80% van de accu opladen in 30 minuten, laadvolume van minimaal 3,3 m3 tot 4,4 m3 in de XL-uitvoering

Citroën Jumpy

  • Parkeergarage-proof: Hoogte <1.9m, leverbaar in 3 lengtes, zuinige en efficiënte €6d.TEMP dieselmotoren, tot 1505 kg laadvermogen en tot 6.6m3 laadvolume.
ë-Jumpy

Citroën ë-Jumpy

  • De Citroën ë-Jumpy 100% ëlectric is de ideale elektrische partner voor de mobiliteitsbehoeften van alle professionals, zowel binnen de stad als daarbuiten.
  • Actieradius tot 330 km, 80% van de accu opladen in maar 30 minuten, laadruimte even groot als in de variant met dieselmotor, een laadvermogen tot 1.250 kg en een aanhanger gewicht tot 1.000 kg.

Citroën Jumper

  • Tot 1605 kg laadvermogen en tot 17,00 m3 laadvolume, leverbaar in 4 lengtes en 3 hoogtes, zuinige en efficiënte €6.2 dieselmotoren, specifieke uitvoeringen voor ieder gebruik.

Citroën ë-Jumper

  • De volledig elektrische Citroën ë-Jumper is de ideale bedrijfsauto voor gebruik in zowel de binnenstad als in woonwijken.
  • Actieradius tot 224 km, 80% van de accu opladen in 1 uur, laadruimte even groot als in de variant met dieselmotor. Leverbaar in vier lengte- en drie hoogtevarianten, laadvolume tot 17 m3.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Peter, Gerard of Piet. Zij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van Citroën Bedrijfswagens. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

verkoopteam
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.