DS Ds 3 Crossback

1.2 100pk Performance Line
  • two tone kleuren combi, 17 inch velgen, navigatie, camera, parkeersensoren, dab, bluetooth, apple carplay, android auto
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 29.518 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-059-KZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)412 X 179 X 153
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Franse auto's. Is het de kwaliteit, de soepele vering of de elegante styling? Waarschijnlijk allemaal. Rijden met joie de vivre! De kilometerstand van deze dealeronderhouden auto is laag, slechts 29518. De auto is van bouwjaar 2021. De aandrijving van deze DS wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Deze DS wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en aluminium pedalen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Boem is ho? Dat is verleden tijd. De parkeerhulp met achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. In deze DS kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Extra opties op deze auto zijn: isofix-aansluiting, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze DS Ds 3 Crossback Brake Assist als remondersteuning. In deze DS vinden we verder een hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
7'' digitaal instrumentenpaneel
8 airbags (inclusief zij-airbags achter)
17'' lichtmetalen velgen DUBAI
ABS, ESP en elektronische remkrachtverdeler
Active Lane Keeping Assist / Road Edge
Active Safety Brake
Aluminium pedalen
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatische airconditioning
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)