Opel Crossland

1.2 130pk Automaat Elegance
  • camera, pdc v&a, dab, navigatie, dodehoekdetectie, armsteun, 16 inch velgen, climate en cruise
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 30.494 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-684-VS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurOranje metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)421 X 177 X 160
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: goede rijeigenschappen, comfort en bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze dealeronderhouden OPEL Crossland uit 2021 met zijn kilometerstand van 30.494. Met zijn krachtige, soepele en toch ook zuinige 130 pk benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Opel wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De parkeerhulp met achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! U kunt de portieren openen en afsluiten zonder de sleutel vast te houden. Natuurlijk behoren navigatiesysteem, DAB+ radio, automatisch dimmende binnenspiegel, 3-spaaks lederen stuur en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het rijden met deze OPEL wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. De actieve dodehoekdetectie draagt bij aan uw eigen veiligheid en die van uw medeweggebruikers. Even niet geconcentreerd of afgeleid? Dan zorgt de lane assist dat u in het juiste spoor blijft. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze OPEL bovendien hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Lijkt deze OPEL u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3-spaaks lederen stuurwiel
6 airbags
12V aansluiting vóór
16 inch Lichtmetalen velgen
Achterbank in delen neerklapbaar (60/40)
Achteruitrijcamera
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch dimmende binnenspiegel
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Binnenverlichting met leeslampjes achter
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)