Peugeot 2008

1.2 100pk Allure
  • parkeersensoren, 17 inch velgen, navi, dab, bluetooth, apple car play, android auto, climate- en cruise control
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 13.087 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-326-SR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)430 X 177 X 155
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Met zijn krachtige en zuinige 100 pk turbo benzinemotor en zes- versnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, elektrische handrem, zwarte dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. De cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch de snelheid vast. Deze Peugeot is voorzien van knoppen op het stuur om het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem te bedienen. Climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Peugeot 2008 zonder problemen op z'n plaats. Deze Peugeot is voorzien van regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 2008 samen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Deze Peugeot 2008 is voorzien van lane assist: een slim en veiligheidverhogend rijhulpsysteem, dat waarschuwt bij onwillekeurig van strook wisselen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
Active Safety Brake met Distance alert
Airbags: front, zij- (voor en achter) en windowairbags (voor en achter)
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelende verlichting
Bagageruimtevloer op twee hoogtes te plaatsen
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Bekleding in stof Rimini
Bluetooth carkit
Buitenspiegels glanzend zwart
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 27-02-2025
SPOTiCAR Premium (24 maanden)