Peugeot 2008

1.2 100pk Active Pack NEW MODEL
  • camera, parkeersensoren, navigatie, bluetooth, apple car play, android auto, climate - en cruise control
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 3.631 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-918-VV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurRood parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)430 X 177 X 155
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Dit nieuwe model PEUGEOT 2008 met de nieuwste technologie aan boord is net lekker voor u ingereden. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 3.631 In deze auto vindt u een soepele en zuinige 100 pk benzinemotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED-dagrijverlichting, led koplampen en speciale metallic lak.

Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de parkeerhulp met achteruitrijcamera en parkeersensoren. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Bij de luxe van deze auto hoort ook climate control. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze PEUGEOT is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.

Veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Veiligheid voorop: sensoren van de lane assist scannen de rijstrookstrepen en waarschuwen als u onbedoeld over de lijn gaat.

Om deze PEUGEOT echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
16 inch stalen velg met sportieve wieldop
16'' lichtmetalen velgen 'ELBORN'
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Active Safety Break
Airbags: front, zij- (voor en achter) en windowairbags (voor en achter)
Airconditioning
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 31-10-2025
SPOTiCAR Premium (24 maanden)