Kies voor verantwoorde mobiliteit met de modellen uit het assortiment elektrische modellen bij Autobedrijf Broere. Als officieel dealer van Citroën en Carver kunnen wij u in vele segmenten elektrische auto's en brommobielen aanbieden. 

Elektrische voertuigen bieden talloze voordelen: soepel en geruisloos rijden, een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen CO2-uitstoot, toegang tot alle milieuzones en snel opladen.

Citroën ë-C4 X

Elektrische auto kopen? Ontdek de modellen

De 100% elektrische auto's van Citroën bestaan uit hatchbacks, MPV's en bedrijfsauto's. Maak nu kennis met de elektrische modellen van Citroën: de ë-C4, ë-C4 X, ë-Berlingo, ë-SpaceTourer, ë-Berlingo VAN, ë-Jumpy en ë-Jumper. Het Nederlandse merk Carver biedt de Carver en Carver Cargo in verschillende uitvoeringen.

Citroën C5 Aircross SUV

Ontdek de hybride modellen

De hybride modellen van Citroën bieden een veelzijdige aandrijflijn die net zo geschikt is voor de dagelijkse korte ritten als voor onverwachte langere ritten. Ze staan voor een moderne en hightech elektrische mobiliteit waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class!

Citroën C4 / ë-C4

Subsidie particulieren

Ook in 2023 stelt de overheid weer een subsidie ter beschikking voor de particuliere aanschaf of private lease van een volledig elektrische auto. Voor 2023 bedraagt de subsidie €2950,-.

Citroën ë-Berlingo VAN

Fiscale voordelen zakelijke rijders

Met fiscale voordelen en subsidies wordt de aankoop van lichte bedrijfsvoertuigen voor zowel goederen- als personenvervoer gestimuleerd door de overheid. Zo kan er gebruik worden van regelingen als SEBA, KIA, MIA en is er sprake van lagere bijtelling.

Carver opladen

Laadoplossingen

Het laden van elektrische voertuigen kan met verschillende soorten laadkabels en op verschillende locaties gebeuren. Ook voor de aanschaf van een laadpaal voor thuis bent u bij ons aan het goede adres. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.