Team Broere

Samen zetten we alles op de rit

Bij ons wordt u geholpen door een klein, vast en vertrouwd team. Met plezier stellen we onze medewerkers aan u voor. Kom gerust eens bij ons in Krimpen langs voor een échte kennismaking, onder het genot van een lekker kopje koffie!

Team Broere
Piet Broere

Piet Broere

Eigenaar
Als directeur staat Piet Broere persoonlijk garant voor de kwaliteit en service van Autobedrijf Broere. Hij is dan ook zoveel mogelijk aanwezig om dit te waarborgen. Piet maakt graag kennis met u.
Peter

Peter Feleus

Verkoopleider
Onze leidinggevende van de afdeling verkoop kan u als geen ander inspireren met alle details van Citroën- en Carver-modellen. Ook voor de aankoop van een occasion kunt u bij Peter terecht.
Gerard

Gerard Molenaar

Verkoopadviseur
Verkoopadviseur Gerard weet alles over splinternieuwe en gebruikte auto’s. Hij is gespecialiseerd in bedrijfswagens en geeft u met plezier zijn eerlijke advies op maat.
Roland

Roland Vissenberg

Service-adviseur/ chef werkplaats
Roland is al jaren het vertrouwde gezicht aan onze receptie. Met meer dan 40 jaar ervaring kent hij alle technische ins en outs van de nieuwste én oudere modellen.
Leonie

Leonie van den Broek

Receptiemedewerkster
Leonie staat u altijd op vriendelijke wijze te woord. Zij is onze telefoniste en administratief medewerkster, en helpt u graag verder.
P. en D. Broere gevel

Mariska van der Ven

Receptiemedewerkster
Mariska staat u altijd op vriendelijke wijze te woord. Zij is onze telefoniste en administratief medewerkster, en helpt u graag verder.
Jeroen

Jeroen Baas

Magazijnmedewerker
‘Citrofiel’ in hart en nieren, dat is Jeroen. Hij zorgt ervoor dat alle onderdelen voor u als klant en de werkplaats op het juiste tijdstip beschikbaar zijn. Daarnaast is Jeroen onze accessoire-specialist.
Karin

Karin Broere

Boekhoudster
Autobedrijf Broere houdt er een keurige administratie op na dankzij Karin. Zij zorgt ervoor dat de administratieve afhandeling voor alle afdelingen gewoon perfect geregeld is.
Timo

Timo Rombout

Marketingmedewerker
Timo is binnen het team van Autobedrijf Broere verantwoordelijk voor marketing-gerelateerde zaken. Daarnaast ondersteunt hij alle afdelingen en onze vestiging Autoservice de Olm.
Simon

Simon Mol

Technisch specialist/ APK-keurmeester
Simon weet als technisch specialist snel en doeltreffend een probleem aan uw auto op te sporen en op te lossen. Daarbij zorgt hij voor de APK-stempels, netjes volgens de regels.
Rick

Rick te Nijenhuis

Technisch specialist/ APK-keurmeester/ Carver-specialist
Rick spoort als technisch specialist eventuele problemen aan uw auto op. Daarnaast is hij samen met Gert Jan één van de Carver-specialisten in het team. Bij afwezigheid van Roland of Jeroen is hij te vinden in het magazijn en de receptie.
Arie

Arie Reemst

Autotechnicus
Al ruim 40 jaar is autotechnicus Arie een vertrouwd gezicht in de werkplaats van Autobedrijf Broere. Een ware kracht voor ons team met zijn jarenlange ervaring.
Gert Jan

Gert Jan van Vugt

Autotechnicus/ APK-keurmeester/ Carver-specialist
Gert Jan is als autotechnicus werkzaam in onze werkplaats. Daarnaast is hij APK-keurmeester en samen met Rick één van de Carver-specialisten in ons team.
Levi

Levi Oudenaarden

Autotechnicus
Levi is als autotechnicus werkzaam in onze werkplaats.
P. en D. Broere gevel

Bram Rus

Algemeen Medewerker
Bram biedt enkele dagen per week ondersteuning aan onze afdelingen. Hij is actief met onderhoudswerkzaamheden aan gebouw en terrein. En brengt u graag even thuis als uw auto voor onderhoud komt!
Wilco

Wilco Broere

Zaterdagmedewerker
Op zaterdag loopt Wilco stage op de afdeling verkoop van Autobedrijf Broere.
P. en D. Broere gevel

Sem van den Broek

Zaterdagmedewerker
Met Sem blijft alles bij ons spik en span. ‘s Zaterdags zorgt hij voor de reconditionering van het vervangend vervoer, het demopark en de schoonmaak van de werkplaats.
Floor

Floor

Floormanager
Tja, wat moet ons familiebedrijf zonder deze ‘Floormanager’? Onze bedrijfshond Floor zorgt elke dag weer voor een lach op het gezicht van iedere medewerker. Voor ‘t echte thuisgevoel bij Autobedrijf Broere!