Onderhoud en reparatie

Autobedrijf Broere houdt uw auto als nieuw

 

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat u jarenlang plezier van uw Citroën heeft. Citroën schrijft daarvoor per model en afhankelijk van het gebruik onderhoudsmomenten voor. Autobedrijf Broere volgt deze adviezen nauwkeurig op. Door uw complete onderhoud aan ons over te laten, kunt u vertrouwen op onbezorgd rijcomfort.

 

Autobedrijf Broere is Citroën Erkend Reparateur

Als Citroën Erkend Reparateur biedt Autobedrijf Broere u een aantal zekerheden. Zo zijn onze technisch specialisten echte vakmensen met liefde voor hun vak. Zij kennen uw auto als geen ander en werken uiterst zorgvuldig. Vanzelfsprekend passen wij originele, kwalitatief hoogwaardige onderdelen toe bij onderhoud en reparatie.

 

Onderhoudspakketten Citroën

Om uw Citroën auto in perfecte conditie te houden, maken wij gebruik van onderhoudspakketten. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. De onderhoudspakketten waarborgen de juiste service per Citroën-model. We hanteren vaste en voordelige tarieven voor onze werkzaamheden. Is uw auto 5 jaar of ouder? Dan kunt u op basis van budget, rijstijl en kilometers zelf de keuze maken tussen originele of alternatieve onderdelen. Onze tarieven zijn inclusief arbeidsloon en materialen. Tussen onderhoudsbeurten door verzorgen we een gratis 12-puntencontrole.

 

Onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s

Wist u dat ook auto’s van andere merken welkom zijn voor onderhoud en reparatie in Krimpen? In onze werkplaats werken wij met diagnosecomputer waarmee wij alle merken en modellen uitlezen en de nodige onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Bovendien heeft ons team tientallen jaren ervaring. Onze monteurs kennen dan ook alle ins en outs van zowel de nieuwste als oudere modellen.

 

Blijf mobiel tijdens onze werkzaamheden

Van een toegewijd familiebedrijf mag u vanzelfsprekend verwachten dat vervangend vervoer geregeld is. Tijdens het onderhoud en reparatie aan uw auto kunt u de beschikking krijgen over één van onze up-to-date Citroën modellen of fietsen. Geeft u bij het maken van de afspraak even aan dat u vervangend vervoer wenst. Dan zorgen wij ervoor dat de auto voor u gereed staat. En natuurlijk kunnen wij u ook even thuisbrengen.

Werkplaatsafspraak

naar de planning

Neem contact op

Contactinformatie