Onderhoud en reparatie

Autobedrijf Broere houdt uw auto als nieuw

 

Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat u jarenlang plezier van uw auto heeft. De fabrikant schrijft daarvoor per model en afhankelijk van het gebruik onderhoudsmomenten voor. Autobedrijf Broere volgt deze adviezen nauwkeurig op. Door uw complete onderhoud aan ons over te laten, kunt u vertrouwen op onbezorgd rijcomfort.

 

Autobedrijf Broere is Citroën Erkend Reparateur

Als Citroën Erkend Reparateur biedt Autobedrijf Broere u een aantal zekerheden. Zo zijn onze technisch specialisten echte vakmensen met liefde voor hun vak. Zij kennen uw auto als geen ander en werken uiterst zorgvuldig. Vanzelfsprekend passen wij originele, kwalitatief hoogwaardige onderdelen toe bij onderhoud en reparatie.

 

Eurorepar Car Service: onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s

Door de aansluiting bij het Eurorepar Car Service-netwerk hebben wij alle kennis en kunde in huis om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren aan alle automerken. Eurorepar Car Service is het multimerk garagelabel van Stellantis (voorheen Groupe PSA), de groep waartoe onder andere de merken Citroën, Peugeot, Opel, Citroën, DS Automobiles en Fiat behoren. Met Eurorepar Car Service maken wij onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s met een aantal jaren ‘ervaring’ zeer aantrekkelijk. In onze werkplaats werken wij met diagnosecomputer waarmee wij alle merken en modellen uitlezen. Bovendien heeft ons team tientallen jaren ervaring. Onze monteurs kennen dan ook alle ins en outs van zowel de nieuwste als oudere modellen.

 

Onderhoudspakketten Citroën

Om uw Citroën auto in perfecte conditie te houden, maken wij gebruik van onderhoudspakketten. Hiermee weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor financiële verrassingen te staan. De onderhoudspakketten waarborgen de juiste service per Citroën-model. We hanteren vaste en voordelige tarieven voor onze werkzaamheden. Is uw auto 5 jaar of ouder? Dan kunt u op basis van budget, rijstijl en kilometers zelf de keuze maken tussen originele of Eurorepar onderdelen. Onze tarieven zijn inclusief arbeidsloon en materialen.

 

Gratis Citroën Assistance bij onderhoud

Indien u een onderhoudsbeurt aan uw Citroën laat uitvoeren in onze werkplaats, ontvangt u automatisch Citroën Assistance Pechhulp NL-Basis. Vanaf de datum van het periodieke onderhoud van uw Citroën tot aan het volgende voorgeschreven periodieke onderhoud met een maximum van 12 maanden ongeacht de leeftijd van het voertuig.

Voor het programma Assistance bij Onderhoud zijn 3 pakketten ontwikkeld:

  • NL-Basis: basis dekking (defect, sleutels, brandstof), geen vervangend vervoer, geldig in Nederland; inbegrepen bij onderhoud
  • NL-Plus: NL-Basis plus lekke band en defecte accu, vervangend vervoer, geldig in Nederland. Tegen meerprijs van €17,50
  • EUR-Premium: volledige dekking, Europa. Tegen meerprijs van €49,95

U kunt de aanvullende pakketten ook aanschaffen in combinatie met de MyCitroën Card.

 

Blijf mobiel tijdens onze werkzaamheden

Van een toegewijd familiebedrijf mag u vanzelfsprekend verwachten dat vervangend vervoer geregeld is. Tijdens het onderhoud en reparatie aan uw auto kunt u de beschikking krijgen over één van onze up-to-date Citroën-modellen of fietsen. Geeft u bij het maken van de afspraak even aan dat u vervangend vervoer wenst. Dan zorgen wij ervoor dat de auto voor u gereed staat. En natuurlijk kunnen wij u ook even thuisbrengen.