Carver in binnenstad

Officieel Carver-servicepunt

Wij zijn niet alleen het adres voor de aanschaf van een nieuwe Carver. U bent bij Autobedrijf Broere in Krimpen aan den IJssel (bij Rotterdam) ook van harte welkom voor onderhoud en reparaties aan uw Carver. Onze monteurs Rick en Gert-Jan zijn gecertificeerde Carver Technici.

Als officieel Carver-servicepunt beschikken wij over alle noodzakelijke speciale gereedschappen om uw Carver in topconditie te houden.

Carver Cargo op de weg

Uw Carver onderhouden

Wij adviseren bij de kilometerstand van 2.000 een eerste (tussen-)controle uit te laten voeren. Bij 3.000 kilometer is uw Carver toe aan een onderhoudsbeurt (of als uw Carver 1 jaar oud is, datgene wat als eerste het geval is). De volgende onderhoudsbeurt is bij 6.000 kilometer, of een jaar na de eerste onderhoudsbeurt. Enzovoort.

De kosten voor een onderhoudsbeurt voor uw Carver bedragen €139,95 incl. BTW. Bij dit onderhoud voeren wij de volgende werkzaamheden uit om u Carver in topconditie te houden:

  • Algehele controle
  • Controle staat van de slijtagedelen
  • Uitlezen van het geheugen
  • Laden nieuwste software-versie (indien van toepassing)
  • Vullen tankje ruitensproeiervloeistof
  • Smeren van de bewegende delen
Carver Cargo langs file

Blijf mobiel tijdens onze werkzaamheden

Tijdens het onderhoud en reparatie aan uw Carver kunt u de beschikking krijgen over één van onze Carver-demonstratiemodellen of één van onze fietsen. Geeft u bij het maken van de afspraak even aan dat u vervangend vervoer wenst. Dan zorgen wij ervoor dat het vervangende vervoer voor u gereed staat. U kunt natuurlijk ook onder het genot van een kopje koffie even wachten tijdens de werkzaamheden.