Autobedrijf Broere voorziet compleet in mobiliteit

Body

 

Duurzaamheid en mobiliteit gaan hand in hand bij Autobedrijf Broere. We zien het niet alleen terug in de bedrijfsvoering van de in Krimpen aan den IJssel gevestigde onderneming, maar ook in de Citroën-modellen waarvan er verschillende in hybride en volledig elektrische uitvoeringen te koop zijn. Broere is eveneens dealer van het E-merk Carver

De tendens is duidelijk. De toekomst van mobiliteit ook. Die schuift steeds verder op in de richting van volledig elektrisch. En daar zoek je uiteraard een bedrijf bij dat je op maat kan bedienen met een range duurzame modellen voor de particuliere en de zakelijke markt. Autobedrijf Broere ís zo’n bedrijf. “We zagen een aantal jaren geleden al dat we de route naar duurzaamheid moesten in slaan”, vertelt directeur Piet Broere. “En dat zie je op vele manieren terug in ons pand en onze bedrijfsprocessen. Met meer dan 150 zonnepanelen op ons dak zijn we voor een belangrijk deel zelfvoorzienend voor wat onze energie betreft.  Daarnaast is het hele gebouw voorzien van extra isolerend dubbel glas en led-verlichting en vindt de afvoer van onze afvalstromen plaats volgens strenge normen. Bij een recente controle door DMCR, brandweer, politie en gemeente bleek dat we glansrijk aan alle eisen voldoen. Dat verbaast ons niet. We zijn ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu.”

Autobedrijf Broere is óók compleet als het gaat om de mobiliteitsbehoefte van haar klanten en de kennis en service die daarbij horen. “Op het vlak van personenauto’s leveren we de geheel elektrische Citroën ë-C4 en de ë-Berlingo”, vertelt Piet Broere. “Later dit jaar komt daar de ë-C4 X nog bij. Daarnaast hebben we een aanbod van verschillende hybride modellen. De voordelen van hybride rijden zijn legio en hebben zowel met rijcomfort en rijkwaliteiten als met het zeer aantrekkelijke verbruik te maken. Wanneer je relatief korte dagelijkse afstanden rijdt, kun je toe met alleen de elektromotor. Bij wat langere ritten werken elektromotor en benzinemotor vloeiend en uiterst zuinig samen. Onze volledig elektrische Citroëns scoren eveneens hoge waarderingscijfers. Ze rijden fantastisch en hebben zodra je de auto ‘start’ meteen maximale trekkracht voorhanden. Ook de actieradius is met meer dan 350 kilometer (WLTP-norm)  prima in orde. En het opladen? In tien minuten laadt je 100 kilometer aan actieradius. Daarnaast is het goed te weten dat er een zeer aantrekkelijke subsidieregeling op de aanschaf bestaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.”

Omdat Citroën samen met onder meer Peugeot, Opel en Fiat  tot de Stellentis Group behoort kan men ook op het vlak van onderhoud en reparaties duurzaamheid garanderen. Voor auto’s met een aantal jaren ervaring is het label Eurorepar Car Service een uitkomst. Door gebruik te maken van Eurorepar-onderdelen en al eerder gebruikte of gereviseerde componenten blijven reparatie en onderhoud betaalbaar en wordt het milieu niet onnodig belast. Voeg daarbij dat Autobedrijf Broere ook het adres is voor gegarandeerd goede SPOTiCAR occasions, over een eigen tankstation, laadpalen en wasstraat beschikt en leasing en financiering voor haar klanten kan verzorgen en het is duidelijk: voor al je wensen op mobiliteitsgebied zit je eigentijds goed in Krimpen!”

Dit artikel werd eerder gepubliceerd in Het Kontakt Krimpenerwaard.