Toyota C-HR

1.8 Hybrid CVT automaat Active
  • camera, pdc v&a, 17 inch velgen, dodehoekdetectie, keyless, navigatie, climate- en cruise control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 70.034 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-407-GH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Het gecombineerde vermogen van een elektromotor plus een verbrandingsmotor geeft deze hybride TOYOTA zijn geweldige rijkwaliteiten. Dit is een C-Hr van het bouwjaar 2019, hij heeft 70.034 kilometer op de teller staan.

Deze Toyota wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Niet meer op de tast een andere zender zoeken of het volume aanpassen. En al helemaal niet met uw ogen van de weg af raken. De audiobediening op het stuur zorgt dat u alles van onder uw vingers regelt. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze TOYOTA met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De uitrusting van deze TOYOTA is met cruise control, keyless entry incl startbutton, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en usb-aansluiting behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze TOYOTA C-Hr samen. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Als veilige optie heeft deze TOYOTA C-Hr lane assist, die u binnen de lijnen van uw rijstrook houdt wanneer u even niet oplet. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill start assist, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze TOYOTA voor een proefrit reserveren. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
4,2'' kleurendisplay
ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling)
Achterbank, 60/40 neerklapbaar
Afwerking dashboard zwart
Airbag, bestuurders- en passagierszijde
Airbag, knie
Airbags, curtain, vóór en achter
Airbags, side vóór
Airbag switch-off (vóór en side airbag passagierszijde)
Airconditioning, automatisch met gescheiden klimaatzones
Automatic High Beam (AHB)
Automatisch dimmende binnenspiegel
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)