Hyundai Kona

1.6GDI HEV 2WD Automaat Comfort
  • 16 inch velgen all weather banden, camera, climate- en cruise control, dab, bluetooth, navigatie, armsteun
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 66.605 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-928-RR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurRood metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)417 X 180 X 157
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze HYUNDAI Kona u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. Deze hybride HYUNDAI Kona gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt.

Deze Hyundai wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook 16 inch lichtmetalen velgen met all weather banden, LED-dagrijverlichting, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en verwarmbare buitenspiegels zijn aan boord.

Parkeer en kijk niet om! De parkeerhulp met achteruitrijcamera doet dat voor u. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. De climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met usb-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en bekerhouder is deze HYUNDAI helemaal compleet.

In de HYUNDAI Kona heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. De auto is ook uitgerust met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
7-inch Display Audio met Apple Carplay
16'' Lichtmetalen velgen
Aansluiting, USB
Achterbank (60:40), in delen neerklapbaar
Airbag, bestuurder
Airbag, gordijn
Airbag, passagier (uitschakelbaar)
Airbags, zij- (impactsensor, vóór)
All Season banden
Antiblokkeer-remsysteem (ABS)
Armsteun voor
Bagageruimteafdekking
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)