Renault Twingo

1.0 SCe 70pk Collection
  • aircondotioning, radio met bluetooth, elek. ramen, snelheidsbegrenzer, all weather banden, striping
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 38.675 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NN-229-D
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)360 X 165 X 155
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

In deze RENAULT Twingo is elke centimeter goed benut. Functioneel en ergonomisch zit-ie echt superslim in elkaar. Waarin een kleine auto groot kan zijn! Op de teller van deze auto staat slechts 38.675 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een 70 pk benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Renault wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Essential garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de uitrusting behoren ook LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare stoel, getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer, raio met bluetooth en in hoogte verstelbaar stuur.

Zoals u mag verwachten van deze RENAULT Twingo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Ook helpen het hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit. U bent van harte welkom.

Occasions tussen 84 en 120 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
12V aansluiting middenconsole
15'' Stalen wielen met wieldop 'Novestro Noir'
ABS-remsysteem met noodstopbekrachtiging en elektronische remkrachtverdeler (EBV)
Achterbankleuning neerklapbaar in 2 delen (1/2-1/2)
Achterruitverwarming
Achterspoiler in carrosseriekleur
Adaptieve frontairbags voor bestuurder en passagier (passagiersarbag uitschakelbaar)
Airco
Airconditioning (handbediend)
Automatische activering van de alarmlichten bij een noodstop
Automatische portiervergrendeling bij het wegrijden (uitschakelbaar, ontgrendelt automatisch bij een aanrijding)
Bagageafdekscherm
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Essential (12 maanden)