Peugeot 108

1.0 VTi 72pk 5D Allure
  • camera, climate control, touchscreen audio met apple cr play, android auto, getinte ramen, 15 inch velgen, bluetooth
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 70.833 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-392-ZK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGris Gallium (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)348 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Met zijn soepele en zuinige 72 pk benzinemotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en stoffen bekleding horen tot de voorzieningen op deze auto.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera. U bent verzekerd van een stressvrije reis naar uw bestemming met behulp van het navigatie met apple carplay/android, plus u kunt genieten van een prachtige geluidservaring via het audiosysteem met bluetooth functionaliteit en usb-aansluiting. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control. U bent in deze PEUGEOT ook voorzien van 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller.

Zoals u mag verwachten van deze PEUGEOT 108 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Met voorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 hoofdsteunen achter
2 ISOFIX bevestigingspunten op de achterbank
2 speakers en 2 tweeters
7'' touchscreen met Mirrorscreen
15'' lichtmetalen velgen ''Thorren''
ABS
Achterbank met twee zitplaatsen en neerklapbare rugleuning
Achterbumper in carrosseriekleur
Andriod Auto
Apple CarPlay
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)