Peugeot 308

1.2 130pk Allure Pack Business
  • trekhaak, navigatie, camera, climate - en cruise control, parkeersensoren voor en achter
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 38.850 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
N-099-VZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurGroen metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 185 X 200
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze prachtige en complete 308 Allure is alleen op afspraak te bezichtigen. Het betreft een vervangend vervoer auto welke niet altijd op locatie aanwezig is. De kilometerstand is op aanvraag beschikbaar.

De karakteristieke vormgeving van oppervlakken en designelementen geeft deze Peugeot 308 zijn stijlvolle looks. Daarbij is het ook nog eens een comfortabele auto die met zijn krachtige en zuinige 130 pk motor uitstekende prestaties levert. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zes versnellingsbak.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Tot de voorzieningen van deze auto behoren donker getint glas achter, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bedienbare ramen achter met anti-klembeveiliging en in delen neerklapbare achterbank.

De trekhaak is een mooie toevoeging op de auto en het geremde trekgewicht is 1.300 kg.

Deze Peugeot 308 is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De climate control links en rechts gescheiden zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Achter het stuur van deze Peugeot bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Autosleutels? Overbodig. Met de elektronische token op zak stapt u zo in en met een druk op de start-stopknop is de motor in bedrijf. En deze auto heeft ook multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, elektronische parkeerrem, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De geavanceerde technologie in deze Peugeot is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op? U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
1 USB-C aansluiting achterin voor data
1 USB-C aansluiting achterin voor opladen
2 USB-aansluitingen voorin
17" lichtmetalen velgen 'HALONG'
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbumper met onderafwerking glanzend zwart en verchroomde sierstukken
Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar), zij-airbags voor, window-airbags voor en achter
Airconditioning met uitstroomopeningen voor de achterpassagiers
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
Automatisch inschakelende verlichting
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)