Peugeot 308

1.2 130pk Active Pack Business
  • 16inch velgen all weather banden, camera, parkeersensoren, climate- en cruise control, apple carplay, android auto
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 25.370 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-751-FD
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGroen metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 185 X 200
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

De karakteristieke vormgeving van oppervlakken en designelementen geeft deze PEUGEOT 308 zijn stijlvolle looks. Daarbij is het ook nog eens een comfortabele auto die met zijn krachtige en soepele 130 pk motor uitstekende prestaties levert. Hoewel de benzinemotor van deze PEUGEOT zuinig is, levert hij niet in op prestaties.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Bij de uitrusting van deze PEUGEOT horen onder meer eco led koplampen, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bedienbare ramen achter met anti-klembeveiliging en metallic lak.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de parkeerhulp met achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. De cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en dat rijdt rustig en comfortabel. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control links en rechts gescheiden. Het audiosysteem bedient u blind met behulp van de audiobesturing op het stuur. Veilig en praktisch! Ook is de PEUGEOT uitgerust met: regensensor, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektronische parkeerrem.

De automatische veiligheidssystemen in deze PEUGEOT fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg. Ook helpen het hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Even bellen voor een afspraak en deze PEUGEOT staat voor u klaar! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 USB-aansluitingen voorin
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbumper met onderafwerking matzwart
Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar), zij-airbags voor, window-airbags voor en achter
All Season banden
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische vergrendeling van de portieren en achterklep boven 10 km/h
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenspanningscontrolesysteem
Beide voorstoelen in hoogte verstelbaar
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 17-06-2025
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)