Nieuws

Altijd op de hoogte

Lees hier het laatste nieuws over Autobedrijf Broere, leuke evenementen en natuurlijk de nieuwste Citroën- en Carver-modellen.

Nieuws

Image
Autobedrijf Broere Krimpen aan den IJssel - Eurorepar Car Service

Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen

Tijdens de feestdagen in maart, april en mei hebben wij gewijzigde openingstijden.
Image
Citroën C4 X

Nieuwe Citroën C4 en C4 X Hybrid 136 ë-DCS6 aantrekkelijk geprijsd

Citroën opent de orderboeken van de nieuwe Hybrid 136 ë-DCS6 aandrijflijn voor de C4 en C4 X. De geheel nieuwe mild-hybride aandrijflijn met comfortabele automaat combineert een gunstig brandstofverbruik met krachtige prestaties.
Image
P. en D. Broere voorgevel

Volg ons WhatsApp-kanaal

Een WhatsApp-kanaal is dé nieuwe manier om uw favoriete bedrijven of bekende personen te volgen. Begin nu met het volgen van het Autobedrijf Broere WhatsApp-kanaal.
Image
Eurorepar Reliance AllSeason band

Nieuw: Eurorepar Reliance AllSeason banden

Stellantis kondigt de introductie van de nieuwe Eurorepar Reliance AllSeason band aan. Deze blinkt uit door een gunstige prijs-kwaliteitverhouding, een gering afrolgeluid en veel grip op nat wegdek.
Image
Carver oranje schuin

Carver wint Rider’s Choice Award

Na spannende maanden van verschillende stemrondes is Carver als winnaar uit de bus gekomen in de categorie ‘Best Pods’ bij de Rider’s Choice Award. Deze prijs, bepaald door cumulatief stemmen, bevestigt de positie van Carver als de ultieme winnaar in zijn categorie.
Image
Nieuwe Citroën ë-C3 en C3

Citroën ë-C3 nu te bestellen: vanaf €359 (€298 incl. subsidie) per maand of aanschaf vanaf €24.290 (excl. €2.950 subsidie)

Citroën opent de orderboeken van nieuwe 100% elektrische ë-C3: compacte B-segment crossover is per direct te bestellen, levering start in tweede kwartaal 2024
Image
Nieuwe Citroën Berlingo VAN 2023

2025: BPM bedrijfswagens en zero-emissiezones

Het BPM voordeel voor grijs kenteken wordt per 1 januari 2025 opgeheven. Dat betekent dat u als ondernemer BPM gaat betalen voor bestelwagens met diesel- én benzinemotoren. Vanaf 1 januari 2025 worden ook de zero-emissiezones van kracht.
Image
Nieuwe Citroën ë-C3 en C3

Citroën ë-C3 wint Ecobest 2024 award

De nieuwe Citroën ë-C3 is door Autobest bekroond met de Ecobest 2024 award. In deze verkiezing kijkt de jury onder meer naar milieuaspecten, aandrijflijn en prestaties. Volgens de jury is de nieuwe ë-C3 een echte gamechanger.
Image

Fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar toegewenst!

Wij wensen u en uw dierbaren fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar toe. Met natuurlijk vele veilige en plezierige kilometers.
Image
Citroën ë-Berlingo - Autobedrijf Broere Krimpen aan den IJssel

Vernieuwde Citroën ë-Berlingo: slimmer, veelzijdig, voordeliger en 100% elektrisch

In navolging van de vernieuwde Citroën Berlingo VAN presenteert Citroën nu ook de vernieuwde ë-Berlingo met 100% elektrische aandrijving. Het model is binnen en buiten grondig vernieuwd met behoud van zijn bijzonder praktische eigenschappen en modulariteit.
Image
Piet Broere (Autobedrijf Broere) overhandigt cheque aan Arjenne Timmer (Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard)

Autobedrijf Broere schenkt ‘Kerstcheque’ aan SDK

Autobedrijf Broere heeft er dit jaar voor gekozen om deze decembermaand geen kleine attenties aan klanten te geven, maar een regionaal goed doel te ondersteunen: Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK).
Image
Carver oranje schuin

Carver S+ wint de Best Micro Mobility EV award

De Carver S+ heeft de Best Micro Mobility EV award gewonnen. Op 24 november werden de winnaars bekendgemaakt door Robert Llewellyn tijdens de eerste Fully Charged AWARDS.