Peugeot e-208

EV 50kWh 136pk Active Pack
  • parkeersensoren, verwarmde voorstoelen, led koplampen, 16 inch velgen, navigatie via apple carplay of android auto
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 33.001 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-512-TB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBLANC BANQUISE
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a30-11-2022
Omschrijving

Kijk naar de geraffineerde lijnen. Verbaas u over de soepele aandrijftechniek. De elektrische PEUGEOT e-208 trakteert u op een onvergelijkbare rijervaring. De prestaties van de 136pk sterke elektromotor kunnen de vergelijking met een brandstofmotor moeiteloos aan. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen.

Deze Peugeot wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Op een occasion elektrische auto kunt u ook nog 2.000 euro subsidie aanvragen.
https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/sepp/subsidie-koop-gebruikte

De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen met all weather banden, LED-koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, mode 3 laadkabel voor publiek laden, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen voor.

Met cruise control houdt deze auto automatisch de snelheid vast. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatie met apple carplay of android auto. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climate control is het binnen altijd behaaglijk. Terwijl u stuurt, kunt u het audiosysteem bedienen met de knoppen onder uw vingertoppen. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze PEUGEOT is met parkeersensoren achter, regensensor, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT e-208 samen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Veiligheid voorop: sensoren van de lane assist scannen de rijstrookstrepen en waarschuwen als u onbedoeld over de lijn gaat.

U wilt ook elektrisch rijden? Neem nu contact met ons op om een proefrit te maken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
16'' Lichtmetalen velgen ''Soho''
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
All Season banden
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Blanc Banquise
Bluetooth carkit
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-11-2024
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)