DS DS 3

1.2 PureTech 82pk So Chic
  • parkeersensoren, navigatie, armsteun, bluetooth, licht- en regensensor, climate- en cruise control
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 78.627 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RN-067-T
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurNoir Perla Nera (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)395 X 172 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Niet voor niets hebben Franse auto's fans voor het leven. Het fantastische weggevoel wordt gecombineerd met hoogstaande techniek en uitstekende constructie. De aandrijving komt voor rekening van een soepele en zuinige 82 pk benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze DS wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, aluminium pedalen en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Audiosysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze DS is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze DS Ds 3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze DS Ds 3 Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3 in hoogte verstelbare hoofdsteunen achter
6 airbags (bestuurder + passagier/gordijnairbags/zij-airbags)
12V aansluiting middenconsole
16'' lichtmetalen wielen 'Airflow'
ABS met elektronische remkrachtverdeling en remassistent
Aluminium pedalen met voetsteun
Ambiance verlichting interieur
Automatische airconditioning inclusief gekoeld dashboardkastje
Automatische inschakeling alarmlichten bij noodstop
Automatische vergrendeling achterklep en deuren bij wegrijden
Bandenspanningscontrolesysteem
Bekleding stof
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)