Carver Carver

Range+ 45 km/u 7,1 kWh *nieuw*
  • SPRING CLEANING SALE gratis accessoirepakket, direct leverbaar!
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 1 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
59406
CarrosserieOnbekend
Bouwjaar2024
KleurBlue (blauw metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)289 X 980 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze Carver R+ is voorzien van de volgende opties: Bluetooth audio systeem, Dynamic Driving Modes, Carver stickers White, Kleur - Touch Blue , Oplaadsnoer van 2,7 m met 230V, PTC zij-ruit verwarming, Riem zwart, Stoelbekleding - Touch, Schuiframen, USB-poort, Velgen - Silver, Vloer mat, Bagage mat, Voorruit verwarming en Telefoonhouder.

Profiteer nu tijdens de SPRING CLEANING SALE: een gratis accesoirepakket t.w.v. €246,- incl. BTW bij aanschaf van deze Carver R+. Het gratis accessoirepakket bestaat uit een flacon reinigingsspray, een flacon impregneerspray en een beschermingshoes.

Geleverd met volledige fabrieksgarantie: 24 maanden of maximaal 20.000km en op het accupakket: 36 maanden of maximaal 30.000km garantie.

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat het voertuig van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie. Typefouten voorbehouden. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, SPOTiCAR, Carver en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
75 liter bagage ruimte
Bluetooth audio systeem
Carver stickers White
Dynamic Driving modes
Kleur - Metallic blue
Kofferbak mat
Kunstlederen bekleding
Oplaadsnoer van 2,7 m met 230V
PTC zij-ruit verwarming
Schuiframen
Stoelbekleding - Touch
Telefoon houder
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 01-03-2026