Opel Grandland X

1.6 Turbo Hybrid 225pk Elegance
  • afneembare trekhaak, camera, parkeersensoren v&a, keyless, elek. achterklep, 18 inch velgen, verwarmde voorstoelen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 30.597 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-933-JH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)448 X 186 X 163
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze OPEL Grandland X heeft 30.597 kilometer gelopen. Het zal niet lang meer duren totdat benzine rijden uit de tijd is. Maar voor nu is dit de beste oplossing: een combi van elektrisch en brandstof, met een hybride motor en een combinatie van 225 pk vermogen .

Deze Opel wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze OPEL Grandland X heeft verwarmbare voorstoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Tot de voorzieningen van deze auto behoren led-koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de parkeerhulp met achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Dual zone automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De elektronische systemen in deze OPEL helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. De uitrusting van deze OPEL is met navigatiesysteem, schakelpaddles aan het stuur, DAB+ radio, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting behoorlijk compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent.

Heeft u interesse in deze mooie OPEL? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3-spaaks lederen stuurwiel met stuurwielbediening
3.3 kW boordlader
12 Volt-aansluitingen tweede zitrij en bagageruimte
13,2 kWh batterij
Achteruitrijcamera
Afneembare trekhaak
Airbag bestuurder en passagier, zijairbags voor, gordijnairbags voor en achter
Ambient Light: sfeerverlichting in middenconsole en deuren voor
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatisch dimmende binnenspiegel
Bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)