Opel Corsa

1.2 Turbo 100pk Elegance
  • verwarmde voorstoelen, two tone kleuren combi, camera, navigatie, dab, 16 inch velgen, parkeersensoren, airco
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 23.795 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-865-XS
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Alle technologie in de OPEL Corsa is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2023. In deze OPEL vindt u een soepele en zuinige 100 pk benzinemotor en een handgeschakelde transmissie.

Deze Opel wordt geleverd inclusief resterende fabrieksgarantie en SPOTiCAR Premium garantie, totaal heeft u 24 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Deze OPEL Corsa heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Tot de uitrusting van deze OPEL behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrische handrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Er is geen bestemming die het aanwezige navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! In een auto als deze kunt u niet zonder automatic light control, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regen- en lichtsensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Deze OPEL is voorzien van cruise control met snelheidsbegrenzer, automatisch dimmende binnenspiegel, 3-spaaks lederen stuur, isofix-aansluiting, usb-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze OPEL bovendien hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u interesse in deze mooie OPEL? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 24 maanden oud, maximaal 50.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
3-spaaks lederen stuurwiel
6 Luidsprekers
16'' lichtmetalen velgen, 8-spaaks
Airco
Airconditioning
Andriod Auto
Antiblokkeersysteem (ABS)
Apple CarPlay
Apple CarPlay ondersteuning
Automatic Light Control (ALC)
Automatisch dimmende binnenspiegel
B-stijl uitgevoerd in hoogglans zwart
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 31-01-2025
SPOTiCAR Premium (24 maanden)