Opel Corsa

1.2 16V 86 pk 3D Edition
  • airco, cruise control, 16 inch velgen, radio cd, mistlampen
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 74.305 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
45-RTT-9
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2011
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)400 X 171 X 149
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Opel heeft z'n populariteit als automerk te danken aan z'n vooruitstrevendheid. De compacte maar pittige 86 pk motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties.

Deze Opel wordt geleverd inclusief 6 maanden garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Natuurlijk behoren getint glas achter, 16 inch lichtmetalen velgen in 2 delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en verstelbare buitenspiegels, buitenspiegels in carrosseriekleur en stuurbekrachtiging ook tot de uitrusting van deze complete auto.

U vindt in deze auto ook airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller en in hoogte verstelbaar stuur en radio met cd speler.

Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. U bent van harte welkom.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
Afdekscherm bagageruimte
Airbags voor
Airconditioning
Anti blokkeer systeem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Buitentemperatuurmeter
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling afstandbediend
Cruise Control
Elektrisch bedienbare ramen voor
Elektrisch verstelbare buitenspiegels
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Nap