MINI Countryman

1.6 218pk ALL4 Automaat John Cooper Works Chili
  • 19 inch velgen, harman cardon audio, navigatie, zwart leder, verwarmde voorstoelen, sunroof
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 115.329 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
HV-525-X
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)413 X 179 X 155
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de MINI Countryman altijd de controle. Deze auto komt uit 2016. Met zijn krachtige all wheel drive aangedreven 218 pk turbo benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers.

Deze Mini wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Essential garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Houdt u van een stijlvolle uitvoering? Dan zal het zwart lederen interieur u zeker bevallen. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Bij de rijke uitrusting horen ook sportonderstel, dakspoiler, witte knipperlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en verstelbare achterbank.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Is het maar een buitje of een constante regenstroom? De regensensor reageert altijd accuraat! Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze MINI Countryman prima parkeersensoren die u een handje helpen. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen! Met in hoogte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze MINI Countryman samen.

Even bellen voor een afspraak en deze MINI kan bekeken worden! U bent van harte welkom.

Occasions tussen 84 en 120 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
12v aansluiting in de bagageruimte
19'' Lichtmetalen wielen Cross Spoke Crusher Black icm John Cooper Works Chili pakket
Afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling
Airbags voor bestuurder en voorpassagier
Airconditioning, automatisch
Anti-blokeersysteem (ABS) met Cornering Brake Control (CBC)
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische 3-punts veiligheidsgordels met gordelslotspanners
Automatische vergrendeling van de portieren na het wegrijden, zelf instelbaar
AUX-in aansluiting voor het aansluiten van o.a. een externe MP3 speler
Bandenreparatieset, MINI mobility system
Bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Essential (12 maanden)