Ford EcoSport

1.0 EcoBoost 125pk ST-Line
  • afn. trekhaak, 17 inch velgen, two tone zwart dak, parkeersensoren, navigatie, bluetooth, climate- en cruise control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 47.076 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-299-XN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)409 X 177 X 171
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze FORD Ecosport. Het is een auto die 47.076 kilometer heeft gelopen, de onderhoudshistorie is bekend. De aandrijving komt voor rekening van een sterke en soepele 125 pk benzinemotor en een handgeschakelde zes-versnellingsbak.

Deze Ford wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

Van de diverse pluspunten is ook het alcantara met leder interieur het noemen waard. Tot de uitrusting van deze FORD behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, zwarte dakrails, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Waarheen gaat de reis? Het 8 inch navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, hifi-luidsprekers, lederen stuur, 2x usb aansluiting en bestuurders informatiesysteem met kleurendisplay.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren! U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2x USB-aansluitingen
7 luidsprekers
8 inch Touch&Swipe met navigatiesysteem
17'' lichtmetalen velgen uniek ST-Line
Afneembare trekhaak
Andriod Auto
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische airconditioning (EATC) inclusief pollenfilter
Automatisch inschakelende dimlichten en regensensor
Bekleding Halfleder/Suede: Ebony Black met Rode stiksels
Bluetooth carkit
Body Styling Kit
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)