DS Ds 7 Crossback

1.6 E-TENSE 300pk 4x4 Performance Line
  • panoramadak, 20 inch velgen, keyless, adaptive cruise control, verwarmde voorstoelen, dab, elek. achterklep
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 28.059 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-204-LH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurSteel Grey (grijs metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)460 X 190 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Goede prestaties, aantrekkelijke extra′s en perfect onderhouden: deze DS7 Crossback stelt zich graag aan u voor! Hybride auto's zoals deze staan er om bekend dat ze zuinig zijn met brandstof.

Deze DS wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten.

LEDverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren aluminium pedalen, aanhangerstabilisatie, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger van dit audiosysteem. Ook streamen vanaf uw telefoon doet u makkelijk via de bluetooth connectivity. Ook heeft het audiosysteem usb-aansluiting. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Achter het stuur van deze DS bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze auto is voorzien van lederen stuur, hifi-luidsprekers, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer, 2 isofix-aansluitingen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze DS Ds 7 Crossback. Bel of mail ons nu voor een afspraak, want de auto is niet altijd op locatie.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon een praatje wilt maken, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot het officiële adres voor Citroën, Carver, SPOTiCAR en Eurorepar Car Service in de Krimpenerwaard. Nét als in de tijd van de eerste 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
8 airbags (inclusief zij-airbags achter)
8 luidsprekers
12V aansluiting voor
19'' lichtmetalen wielen 'London' Tall&Narrow incl. rouge ''Carmin''
Achterbank met centrale armsteun + skiluik
Achterklep accent afwerking uitgevoerd in Noir Paillete textuur
Active Safety Brake
Aluminium pedalen en voetsteun
Automatische airconditioning met 2 klimaatzones
Automatisch inschakelende verlichting + '' follow me home'' functie
Bandenreparatiekit
Bluetooth handsfree met Streaming Audio
Inruilwaarde berekenen
Garanties
Bovag
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)