Citroën C3

1.2 82pk Feel Edition
  • zwart met wit dak, parkeersensoren, navigatie, dab, bluetooth, android auto, apple carplay, climate- en cruise control
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 51.706 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TP-518-H
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurNoir Perla Nera (zwart metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 147
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een compacte auto als deze CITROEN C3 is in alles betaalbaarder dan de grotere exemplaren. Goedkoper in aanschaf, onderhoud, wegenbelasting, brandstofverbruik, verzekering en ga zo maar door. En zo slim van design dat-ie nooit aanvoelt als klein! Hij heeft een soepele en zuinige 82 pk benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

Deze Citroën wordt geleverd inclusief 12 maanden SPOTiCAR Advanced garantie. Wij werken met transparante all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. De distributie zal vervangen worden, de interval is 6 jaar of 100.000 km.

Tot de uitrusting behoren ook LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak in two tone kleuren combi met wit dak.

Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Switchen van radiozender of het geluid dempen - het gaat gemakkelijk en veilig dankzij de audiobediening op het stuur. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze CITROEN C3 zonder problemen op z'n plaats. Ook regen- en lichtsensor, cruise control met snelheidsbegrenzer, automatisch dimmende binnenspiegel, 3 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en toerenteller zijn aan boord.

In de CITROEN C3 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Dankzij de lane assist blijft u keurig binnen de lijnen op de weg. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze CITROEN C3 Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door driver alert systeem, hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit. U bent van harte welkom.

Occasions van maximaal 84 maanden oud, maximaal 150.000 km gereden.


Bedrijfsinformatie

Wij zijn met en zonder afspraak voor u geopend. Als u uw bezoek vooraf kenbaar maakt, zullen wij ervoor zorgen dat de auto van uw keuze voor u klaar staat. Wilt u contact met één van onze collega’s? Wij zijn bereikbaar via: telefoon (0180-515055), e-mail (verkoop@autobedrijfbroere.nl) en WhatsApp (wa.me/31180515055). U kunt ook een afspraak maken voor een live videopresentatie.

De verkoopprijs is compleet rijklaar inclusief garantie, onderhoudsbeurt, multi-point kwaliteitscontrole, minimaal 1 jaar APK keuring en volledige reconditionerings behandeling. Wij werken met all-in tarieven, dus er zijn geen bijkomende afleverkosten. Typefouten voorbehouden.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, een serviceafspraak wenst, of gewoon even bij wilt praten, Autobedrijf Broere staat voor u klaar. Ons familiebedrijf is sinds de jaren 50 uitgegroeid tot een moderne mobiliteitspartner. Wij zijn het officiële adres voor Citroën, Peugeot, Carver, Eurorepar Car Service en SPOTiCAR-occasions. Nét als in de tijd van de eerste Citroën 2CV’s, denken wij nog elke dag met onze klanten mee.

Opties
2 bekerhouders in middenconsole
6 airbags : bestuurder, passagier, zij- en gordijnairbags
7'' Touch screen
12 Volt aansluiting
16'' Wieldoppen 'Steel & Style'
ABS + EBD + BAS
Active Safety Brake
Airbump®
Always On achterlichten met 3D effect
Andriod Auto
Apple CarPlay
Automatische airconditioning met actief carbonfilter
Inruilwaarde berekenen
Documenten
Garanties
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)