Aircoservice

Zó blijft het onderweg lekker fris

 

Airconditioning biedt optimaal comfort in alle seizoenen. De airco levert verkoeling in de zomer en voorkomt het beslaan van ramen in de winter. Allemaal goed voor uw rijveiligheid. Wel heeft de airco van uw auto regelmatig onderhoud nodig. Door vervuiling en condens neemt de koelcapaciteit af en ontstaat schimmelvorming. Dit resulteert in onprettige geurtjes en irritaties aan ogen of luchtwegen. De airco service van Autobedrijf Broere houdt uw airco in goede conditie. Dit doen wij op de volgende wijze:

Airco controle

Een uitgebreide controle van de werking van alle belangrijke onderdelen van uw airconditioning. Hierbij kijken we of de installatie goed functioneert. Ook beoordelen we of onderhoud nodig is. Wij adviseren om deze airco controle jaarlijks te laten doen.

Airco controle en vullen

Mocht uit de controle blijken dat de airconditioning van uw auto onvoldoende werkt door te weinig ‘koudemiddel’ in de installatie, dan wordt deze opnieuw gevuld. Uiteraard in overleg.

Airco reiniging

Voorkom vieze geurtjes en laat de airconditioning van uw auto regelmatig schoonmaken. Bij deze reinigingsbeurt maken we de airco kanalen en airco verdamper grondig schoon. Zo worden alle veroorzakers van nare geuren, zoals stof en vuil, verwijderd. Bij het reinigen van de airco adviseren we altijd om het pollenfilter te vervangen.

Airco onderhoud

Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van volledig onderhoud van uw airconditioning. De controle, het vullen van het systeem en de airco reiniging zijn inbegrepen. Een aangenaam klimaat in uw auto is hiermee voor 100% verzekerd.