Hemelvaartsdag: 59e Ronde van Lekkerkerk

Body

 

Traditiegetrouw vindt op Hemelvaartsdag de Ronde van Lekkerkerk plaats. Autobedrijf Broere is ook dit jaar als sponsor verbonden aan dit wielerspektakel. Onze Citroën C4, Citroën C3 Aircross en Peugeot 308 zullen tijdens de verschillende wedstijden op het parcours te bewonderen zijn. Tijdens de individuele tijdrit zal ook de Carver S+ acte de présence geven.

Ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden in de straten van Lekkerkerk. Na de Hemelvaartsdagloop in de ochtend, rijden vanaf 12.15 uur de amateurs mannen hun wedstrijd over het parcours. Tien prominente rensters zullen zich via een individuele tijdrit over één ronde vanaf 13.45 uur één voor één aan het publiek voorstellen, waarna om 14.20 uur hun criterium start. De elite/beloften mannen sluiten de wielerdag af. Hun koers begint om 16.00 uur.

Het is inmiddels traditie dat veel van de beste wielrensters en wielrenners van Nederland hun weg naar Lekkerkerk weten te vinden. Prominente namen als Annemiek van Vleuten, Irene Schouten, Rixt Hoogland, Puck Moonen, Coen Vermeltfoort, Floortje Mackaij en Loes Adegeest zullen aanwezig zijn. Daarnaast heeft de Portugees kampioene Daniela Campos haar deelname aan de 59e editie van de wielerronde toegezegd.

Wij wensen iedereen een sportieve en plezierige dag toe!