Auto's op bruggen

APK bij Autobedrijf Broere

Eurorepar Car Service biedt onderhoud en service aan alle automerken. Dat geeft ons toegang tot een uitgebreid assortiment aan scherp geprijsde Eurorepar onderdelen en onze geschoolde technici kennen ook úw auto van binnen en buiten. Wij voeren nooit onnodige werkzaamheden uit en overleggen altijd vooraf met u wat er gebeuren moet. Wel zo duidelijk!

Autobedrijf Broere Krimpen aan den IJssel - Eurorepar Car Service

Scherpe tarieven

Is uw auto toe aan de apk? Voor slechts € 29,95 all-in voeren wij de keuring voor u uit. Bovendien voeren we hierbij kosteloos een health check uit, waarna u vrijblijvend advies ontvangt over het onderhoud van uw auto. Bent u in het bezit van een geldige Eurorepar Service Pas? Dan betaalt u alleen de afmeldkosten!

Inspectie remmen

Voor uw veiligheid en die van anderen

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Nederland wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Zowel voor uw eigen veiligheid als die van een ander is het belangrijk dat uw auto in orde is. Onze ervaren APK-keurmeesters weten precies waar ze op moeten letten bij het keuren van uw auto. Uiteraard werken wij volgens de officiële richtlijnen van het RDW.