Eurorepar Service Pas

Autobedrijf Broere Krimpen aan den IJssel - Eurorepar Car Service

Echt voordeel in handen

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u écht voordeel in handen! De Service Pas biedt u het hele jaar door tal van klantvoordelen. U ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud. Bekijk alle voordelen hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Alle voordelen op een rij

Inspectie remmen

Gratis APK

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service én in combinatie met uw jaarlijkse onderhoudsbeurt is uw APK keuring, 4-gas meting en EOBD inclusief. De afmeldkosten zijn exclusief.

Hulp onderweg

Mobiliteitsservice woonplaats, Nederland én Europa

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service beschikt u over 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt Eurorepar Car Service ervoor dat u altijd mobiel bent én blijft. Klik hier voor de algemene voorwaarden

Bandenservice

Mobiliteitsservice voor Caravan én aanhanger

Zorgeloos autorijden, ook in de vakantie! Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u niet alleen 24/7 (kenteken gebonden) pechhulp voor uw auto maar ook voor uw caravan én aanhanger. Ook tijdens uw vakantie zorgt Eurorepar Car Service voor snelle en goede hulp bij onverhoopte pech.

Werkplaats vulpistolen

Vloeistoffen tussentijds bijvullen

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service geniet u het hele jaar van extra service. Is uw ruitenwisservloeistof bijna op? Het olieniveau te laag? Wij vullen het niveau weer voor u aan. Maximaal 1,5 liter olie per jaar. Niet te combineren als korting bij de periodieke  onderhoudsbeurt.

Inspectie door monteur

Zomercheck en Wintercheck

Ga met een goed gevoel het nieuwe seizoen in en laat uw auto controleren op 10 belangrijke punten. Na de controle kunt u weer zorgeloos op weg. Bij de Service Pas van Eurorepar Car Service zijn twee tussencontroles per jaar inclusief.

Profieldiepte controle

Banden controle

Met de Service Pas worden uw banden gecontroleerd op de bandenspanning en het bandenprofiel. De profieldiepte van uw banden moet volgens de wet minimaal 1.6mm zijn. Bij een lager bandenprofiel wordt uw remweg langer. De bandenspanning is ook van belang voor uw remweg en uw verbruik. Zorg er dus voor dat u regelmatig uw banden laat controleren.

Receptie Service

Eurorepar Service Pas aanvragen?

Wilt u een Eurorepar Service Pas aanvragen of verlengen? U ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud.