Rehorst Elektrotechniek breidt wagenpark verder uit

Body

Op vrijdag 14 april heeft onze collega Gerard Molenaar weer een mooie Citroën ë-Berlingo VAN afgeleverd. Gerard heeft de 100% elektrische bestelwagen op locatie afgeleverd bij Rehorst Elektrotechniek in Bergambacht.

Met de ë-Berlingo VAN breidt Rehorst het wagenpark met Citroën bestelwagens verder uit. Met de inzet van de ë-Berlingo VAN wordt de eerste volledig elektrische Berlingo ingezet. Doordat het accupakket onder de laadvoer geplaatst is, worden er qua laadvolume geen concessies gedaan ten opzichte van de Berlingo met een dieselmotor. 

Ideale compacte elektrische bedrijfsauto

De ë-Berlingo VAN staat garant voor optimaal comfort door het ontbreken van geluiden en trillingen in de aandrijving, met een moeiteloze acceleratie dankzij de elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm. Het gebruiksgemak wordt extra verhoogd dankzij de standaard on-board lader van 11 kW (3-fasen) en de mogelijkheid van 100 kW snelladen (DC).

Allround specialist

Rehorst Elektrotechniek in Bergambacht adviseert, levert, installeert en onderhoudt gebouwgebonden installaties door geheel Nederland. Door inzet van eigen, gediplomeerd personeel kunnen opdrachten flexibel en snel worden gerealiseerd. Het bedrijf is hét adres voor elektrotechnische installaties, brandmeldinstallaties, datanetwerken, zonnepanelen, beveiligingsinstallaties en domotica. Het merendeel van de werkzaamheden speelt zich af in de zakelijke sector, maar het bedrijf is plaatselijk ook inzetbaar voor particuliere werkzaamheden. De onderneming telt ruim vijftig medewerkers, onder wie velen met een lang dienstverband, iets wat wel iets zegt over de sfeer binnen het bedrijf.