2x Citroën Jumper voor Aannemersbedrijf Klapwijk

Body

Recent heeft Piet weer twee schitterende Jumpers afgeleverd. Ditmaal was het Wim-Peter Klapwijk van Aannemersbedrijf Klapwijk die de sleutels van niet één maar twee bestelwagens in ontvangst heeft genomen. De Jumpers vervangen twee bestelwagens van een ander merk in het wagenpark van de onderneming.

 

Helemaal onbekend is Aannemersbedrijf Klapwijk niet met Citroën: tot het wagenpark behoren onder andere ook een Citroën Jumpy M en een Berlingo. De afgeleverde Jumpers zijn uitgevoerd als Economy Control-uitvoering en zijn voorzien van de soepele en zuinige 2.2 BlueHDi 120 S&S-motor.

Aannemersbedrijf Klapwijk is een familiebedrijf dat is opgericht in 1885. De vierde generatie Klapwijk opereert nog steeds vanuit Krimpen aan de Lek. Als bouwkundig aannemer is het bedrijf actief met 10 gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers. Het bedrijf staat voor kwaliteit, duurzaamheid en vakkundigheid. Aannemersbedrijf Klapwijk heeft alles onder 1 dak: het team bestaat uit gespecialiseerde medewerkers zoals tegelzetters, metselaars, stucadoors en timmerlieden.

Bedankt voor het vertrouwen en vele veilige en plezierige kilometers toegewenst met deze mooie bedrijfswagens!