Jumper voor Raymi Hoveniers

Body

Afgelopen zaterdag was het zover; toen mocht Gerard weer een prachtige Jumper afleveren. Ditmaal was het Raymond van der Velden van Raymi Hoveniers die de sleutels in ontvangst geeft genomen. Raymi heeft gekozen voor de grootste telg van onze bedrijfswagenrange; de Citroën Jumper. De Jumper is uitgevoerd als Lengte-2 Hoogte-1 (L2H1) en is voorzien van de soepele en zuinige 2.2 BlueHDi 140 S&S-motor in de CLUB-uitvoering.

Daarnaast koos Raymond voor diverse opties, waardoor deze besteller extra rijk uitgerust is in de fabriek. Zo is hij voorzien van een achteruitrijcamera met parkeersensoren, lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare spiegels en een navigatiesysteem met DAB+ tuner. Natuurlijk mocht ook de afwerking van de laadruimte met een anti-slip laadvloer en lat-om-lat betimmering niet ontbreken.

Of het nu gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin, bij Raymi Hoveniers bent u aan het juiste adres. Ook voor bedrijfstuinen en sedumdaken kunt u bij Raymi terecht. Vanuit het pand aan de Noord in Krimpen aan de Lek staan Raymond en zijn team voor u klaar! Bedankt voor het vertrouwen en vele veilige en plezierige kilometers toegewenst met deze mooie bedrijfswagen!