Smaak van de Waard gaat voor duurzaam vervoer

Body

Op vrijdag 10 maart heeft onze collega Gerard Molenaar weer een mooie Citroën ë-Jumpy afgeleverd. Esther van Leeuwe van cateringbedrijf Smaak van de Waard nam de sleutels van de elektrische bedrijfswagen maar al te graag in ontvangst.

Met de ë-Jumpy is Smaak van de Waard helemaal klaar voor de toekomst: deze bestelwagen is namelijk 100% elektrisch. Doordat het accupakket onder de laadvoer geplaatst is, worden er qua laadvolume geen concessies gedaan ten opzichte van de Jumpy met een dieselmotor. De afgeleverde ë-Jumpy is een XL variant: dat betekent een laadruimte met een lengte van maar liefst 2,86m. En doordat de ë-Jumpy uitgevoerd is inclusief Moduwork, kan de laadlengte nog eens met 40 centimeter verlengd worden tot ruim 3 meter. 

Ideale elektrische bedrijfsauto

De 100% elektrische ë-Jumpy is de ideale elektrische bedrijfsauto: hij heeft een actieradius tot wel 330 kilometer en heeft een royaal accupakket van maar liefst 75 kWh. De ë-Jumpy staat garant voor optimaal comfort door het ontbreken van geluiden en trillingen in de aandrijving, met een moeiteloze acceleratie dankzij de elektromotor met 100 kW (136 pk) en 260 Nm. Het gebruiksgemak wordt extra verhoogd dankzij de standaard on-board lader van 11 kW (3-fasen) en de mogelijkheid van 100 kW snelladen (DC).

Streekproducten centraal

Smaak van de Waard -gevestigd in Rotterdam- verzorgt catering met streekproducten uit de Krimpenerwaard, de omgeving van Rotterdam en het Groene Hart. Walking dinner, BBQ, diner,  vergaderen, lunch, bedrijfscatering, workshop, private dining, high tea.. Er is van alles mogelijk, maar de lokale producten uit deze streek staan altijd centraal. Esther en haar team werken als cateraar vanuit Food Union, in Rotterdam. Hiermee bedient ze met name klanten in de Randstad. De kleinste opdracht die zij ooit heeft gedaan was bijvoorbeeld een diner voor 2, namelijk een huwelijksaanzoek! De grootste opdracht was een 4-gangen diner voor 1.000 man in Delft. Echter, dit doet zij niet alleen. Daarom heeft Esther een goede samenwerking met ervaren koks en bedienend personeel.

 

Bedankt voor het vertrouwen en vele veilige, plezierige en duurzame kilometers toegewenst met deze mooie bedrijfswagen!